Bokmärken

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativa namn: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancys förstörande spel av Rainbow Six Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege-spel är en taktisk shooter, den spelare som spelar från huvudpersonen. Det blev en del av Rainbow Six-serien och senare efter beta-testerna från september till november blev den tillgänglig för Tom Clancy's Rainbow Six Siege-nedladdning från 1. 12. 2015.

Det finns ingen särskild historia i det, och huvudmålet under uppdrag är att förstöra fler objekt. Det här är vad spelningen bygger på, men hur det händer är imponerande med realism. Med hänsyn till de fysiska lagarna, om du undergräver en vägg på ett ställe flera gånger och återvänder till det här sparade ögonblicket i spelet, kommer det alltid att falla på olika sätt, som händer i livet.

On kontot av utvecklaren Ubisoft Montreal finns det många utmärkta spelprodukter som imponerar med en harmonisk kombination av alla parametrar. Grafik, bakgrund och musik, kontrollmetod och användarvänlig meny ger inga klagomål. Tom Clancy's Rainbow Six Siege kan också hämtas inte bara för Windows, det finns versioner för att spela på PlayStation 4, samt en Xbox.

Egenskaper av det mest krossande spelet.

Kampen mot terrorister har blivit det främsta problemet som berör många länder. Ledande stater har skapat antiterrorist-enheter som agerar beslutsamt, skickligt, harmoniskt och modigt. Vi kan inte göra utan rekryteringar, men de största förhoppningarna läggs på enheter där det finns fyra personer med unika förmågor och uppgifter. Om rekryter inte är väldigt välutrustade, är de i specialiserade avdelningar beväpnade med unika apparater som tjänar till försvars- och attackåtgärder.

B Elite Team innehåller representanter från hela världen:

 • American SWAT
 • British SAS
 • tyska GSG9
 • franska GIGN
 • Russian Spetsnaz

. Dessa soldater har inte lika med villkoren för öppet eller stängt utrymme. De tränger igenom alla byggnader, är oövervinnerliga i nära strid, utbildas på plats för att samordna åtgärder och ta föremål med storm. De använder det omgivande området med maximal nytta. Efter att ha valt skyddsrollen, omvandla rummet till en pålitlig fästning med hjälp av tillgängliga föremål, och i attackergruppen övervinna hinder. Känn dig fri att bryta och krossa. Vem behöver huvudingången, när du kan slå honom överallt för att komma in genom en vägg, golv eller tak. Ibland är det den enda chansen att komma till en destination, vilket leder till seger närmare.

När du spelar Tom Clancy's Rainbow Six Siege på en dator, klarar du med spelare att delta i onlinekampor. Du väntar på storskalig verksamhet av PVP och PVE, och om du väljer en lyckad taktik kommer fiendens lag att brytas. Bots i spelet utrymme kommer att vara ännu mer än riktiga spelare, och för att motverka dem, utveckla en idealisk strategi.

systemkrav.

Ubisoft erbjuder Tom Clancy's Rainbow Six Siege en lönsam rekommendation att köpa och få, förutom spelet, en handbok med en detaljerad beskrivning av alla operationer, unik vapenfärgning, kartor och till och med de största fiendens styrkor. Detta hjälper dig att studera spelet grundligt, förbereda alla överraskningar och bedriva verksamheten framgångsrikt.

Dab Clancy's Rainbow Six Belägringen blev upprättad och startade lätt, vi behöver ganska demokratiska systemkrav:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500K eller AMD FX-8120 Åtta-kärna (3. 3 GHz (rekommenderas), 2. 6 GHz (Minsta))
 • videokort: Nvidia GeForce GTX 670 eller AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Ljudenhet: DirectX 9-kompatibilitet. 0c
 • Place: 10 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more