Dina bokmärken

RAID: Shadow Legends på PC

Alternativa namn: Game Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends är en MMORPG i Dungeons Dragons-stil med över 500 unika hjältar och stridstaktik.

Genom att börja spela RAID: Shadow Legends på PC kommer du att fördjupas i historien om ett lag. Fyra orädda hjältar slåss som en för att förstöra draken och ta bort hans rikedom. Hjältarna Galek, Ethel, Kael och Eilen. De har alla olika förmågor - magiker, krigare, skytt och spjut, men de kompletterar varandra perfekt och stödjer. Det är sant att den ultimata chefen visar sig vara för stark. Oavsett hur mycket de försökte, lyfter draken upp i luften och spyr en låga ur halsen ... Ingen överlevde.

Det är här förhistorien slutar och skiljedomaren, spelvärldens väktare, dyker upp framför dig. Han tilltalar dig: "Konungariket Teleria dör av krig och stridigheter. De oheliga anhängarna av Sairoth spredMörker från öster till resten av territoriet. Som målvakt för Teleria har jag gjort mitt bästa, men mina krafter är slut. Nu ska du fortsätta mitt arbete. Jag ska återställa en av de förlorade hjältarna. Jag kommer inte att orka mer. Från och med nu kommer han att vara underställd dig. Välj vem du vill återställa. "

Ditt spel börjar i detta skede. Här är ett val av en av fyra:

  • Eilen (Elhain) - hög tomte, bågskytt, färdigheter: exakt skott (attack mot fienden. Om attacken var kritisk utdelar den ytterligare ett slag), himmelsk pil (attacker ett mål, sedan alla fiender. Om målet dör, ger det en kritisk chansbonus på 30 procent för 3 varv), Death Valley (anfaller alla fiender 2 r.) och en aura som ger en bonus till allierade.
  • Kael (Kael) - mörk tomte, magiker, färdigheter: mörkrets slag (attack mot fienden. Med en sannolikhet på 80 procent applicerar den gift 2,5 procent för 2 varv), surt regn (attack på alla fiender. För varje dödad fiende fyller den sin egen turskala med 25 procent), förfall (anfaller slumpmässiga mål 4 r. Med en sannolikhet på 40 procent applicerar den gift 5 procent för 2 varv) och en aura som ger bonus till allierade.
  • Galek - orc, krigare, färdigheter: crosscut (anfaller fienden 2 sid.), Hellraiser (attack på alla fiender. Påtvingar en 30% hastighetsbonus på sig själv i 2 varv), förbannad yxa (attackar slumpmässiga mål 4 gånger. Har 30 % chans att utdöma 30 % försvarsstraff i 2 varv. Om det finns mer än två straffar på målet, finns det en 30 procents chans att utdöma ett försvarsstraff på 60 procent för 2 varv) och en aura som ger en bonus till allierade.
  • Ethel (Athel) - helig ordning, spjut, färdigheter: blås på plats (anfaller fienden tre gånger. På sista träffen med en sannolikhet på 75 prts. lägger på en svaghet på 25 procent för 2 varv), gudarnas blad (attack på alla fiender, chansen för en kritisk träff + 15 procent), upplysning (pålägger sig själv en attackbonus på 25 procent för 2 varv. Om hälsan faller under 50 procent, pålägger sig en 30 procents försvarsbonus för 2 varv. Går sedan) och en aura som ger en bonus till allierade.

The Arbiter fortsätter sin historia och håller dig uppdaterad. Innan du är din Bastion. Här kan du sammankalla och förbättra hjältar som kommer att slåss mot med mörkrets krafter. Du har redan valt den första hjälten, men för att slutföra uppdragen behöver du krafterna hos ytterligare fyra hjältar. Använd Mysterious Shards för att kalla fram hjältar i portalen. Så fort du kallar den första hjälten, skickar Arbiter dig på ett äventyr, nämligen utförandet av ett dropp, längs vägen och berättar historien om Telerias värld. I den första grenen av kampanjen måste du besegra Banneret-kungen, hitta honom och ta reda på sanningen: har den store kungen Taiba gått över till mörkrets sida.

Genom att passera kampanjerna i etapper kommer du att lära dig världens historia och rensa den från smuts. Det här är inte så lätt som det kan verka efter din första seger. Vidare kommer fienderna bara att vara starkare, och mörkret kommer bara att bli argare. Så gör dig redo att kalla nya starka hjältar och använda dem i strid. Vi använder skärvor för att kalla fram:

  • mystiska sammankallande skärvor - de enklaste, av vilka du kan framkalla mestadels gröna hjältar, ibland blå;
  • uråldriga fragment av tillkallelse - från urgamla fragment med stor chans att du kan tillkalla blå hjältar, också en mycket knapp chans att tillkalla lila och orange hjältar;
  • mörka skärvor av kallelse - ökade chansen att kalla fram lila och orange hjältar, samt en hög chans att få mörkerhjältar;
  • Sacred Summoning Shards - kan tillkallas med en stor chans för lila och orange. De bästa skärvorna för att kalla fram sällsynta hjältar.

Vilken är den bästa hjälten i Raid Shadow Legends?

Detta är en filosofisk fråga. Spelet har ett stort antal olika karaktärer för olika behov med olika färdigheter, förmågor och egenskaper. Jag kommer att säga mer, vissa hjältar visar sina styrkor bara när de paras ihop med en annan hjälte. I detta kommer du att börja förstå först efter en viss tid i spelet.

Så frågan är vilken hjälte är värd att ladda ner och vilken inte? Ett av sätten att ta reda på det är att öppna hjälten själv och klicka på ikonen med betyg längst ner på hans porträtt.

Det här är uppskattningarna av denna hjälte av spelarna själva. De utvärderade det för var och en av de möjliga typerna av fängelsehålor och strider. Betyget kan lämnas först efter att du har pumpat det till maximalt 6 stjärnor. Så detta betyg är ganska korrekt. Men observera att det är mycket beroende av artefakterna som hjälten har på sig. Tyvärr kan denna information inte ses här. Spelutvecklarna visar bara grundläggande kit.

Ett annat sätt är spelargemenskapen. Du kan ofta hitta betyg och listor över de bästa hjältarna där. Och här kommer de alltid att dela uppsättningar av artefakter som är värda att samla. Men i det här fallet är sådana betyg väldigt subjektiva. I slutändan är beslutet ditt.

Nya aktiva kampanjkoder:

s1mple - från 01. 12. 2021

Observera att du under en dag inte kan ange mer än en aktiv kampanjkod.

Systemkrav

Minst
OS: Windows 7 eller senare (endast 64-bitars), macOS High Sierra eller högre
Processor: Intel Core i3
Grafikenhet: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Minne: 4 GB RAM
DirectX: Version 11
Diskutrymme: 5GB
Rekommenderad
OS: Windows 7 eller senare (endast 64-bitars), macOS High Sierra eller högre
Processor: Intel Core i5
Grafikenhet: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Minne: 8GB RAM
DirectX: Version 11
Diskutrymme: 8GB

Hur laddar man ner Raid Shadow Legends på PC/laptop?

Tryck på knappen lite högre och följ instruktionerna. Du måste ladda ner installationsfilen för Plarium Play. Öppna den och installera den på din dator. Se till att skapa ett konto. Du behöver den för att starta spelet och spara dina poäng. Observera att du idag inte kan börja spela utan Plarium Play launcher.

Händelser

Nytt roligt evenemang "Chase for s1mple". Under evenemanget måste du gå in i spelet i sju dagar och samla presenter. På dag 7 kommer du att ta emot den legendariska hjälten Alexander the Archer of the High Elves race. Den skapades i bilden av den legendariske spelaren Alexander s1mple Kostylev, som blev den bästa CS: GO-spelaren. Detta är inte en universell hjälte och kan bara vara användbar i vissa strider mot ogres. Men att få det blir också trevligt. Evenemanget pågår till den 28 januari 2021.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more