Dina bokmärken

Ragnarok Online

Alternativa namn: Ragnarok Online

& nbsp;

& nbsp;

Ragnarok Online & ndash; ett roligt spel MMORPG med en klient i stil med anime science fiction-genren. Spelvärlden är skapad av Gravity Interactive, som för dess utveckling lånade idén om den sydamerikanska serietidning författaren Lee Myon-Jin. Handlingen är baserad på de skandinaviska myter. Historiska ögonblick är ekologiskt vävs in i händelseförloppet. Ragnarok Online är tillräckligt genomtänkt och balanserad, och genom en kombination av en mängd funktioner kan enkelt skapa en tävling för att många Internetbaserad kul. Vad exakt är fördelarna? Gränssnittet är användarvänligt och enkelt. Behaglig musik följer hela tiden dina handlingar. Figurerna dimensionella karaktärer, spåras hand, ljust, original. Platser genom 3 D grafik är realistiska och mycket vacker. Möjligheten att välja vägen för tilltalande även de mest krävande användarna. Spelet debiteras 30 klasser! Dessutom, de är alla unika. Många faktorer bidrar till stämningen höjd. I själva verket, i Ragnarok Online kan tämjas och höja ett husdjur, hitta bra vänner, hitta kärleken och bilda familj. Tristess är okända glada invånare fairy mark! När allt kommer omkring, de förväntas inte bara vårdslös roligt, men också allvarlig affär!

& nbsp;

För att installera klienten, måste du först Ragnarok Online-registrering. För att göra detta, fyll i lämplig form och ange e-post, lösenord, språk passar dig, samt att lämna personuppgifter (namn, födelsedatum, adress, postnummer, stad, land). Efter det måste du skriva de ord du ser i bilden, gör prenumerera på intressanta nyheter och erbjudanden samt, naturligtvis, accepterar villkoren för projektet och sekretesspolicy. Kommer bara aktivera ditt konto via ett brev som kommer att skickas till den angivna e-postadressen. Ladda ned och spela Ragnarok Online kan du, förutsatt att datorn uppfyller följande systemkrav:

& nbsp;

- operativsystem Windows 98SE, ME, 2000, XP,

& nbsp;

- CPU Celeron 500 MHz,

& nbsp;

- Video NVIDIA & reg; GeForce 2-serien, ATI & reg; Radeon & reg; 7500 eller Intel & reg; i810G,

& nbsp;

- kompatibel med DirectX 8. 1 ljud,

& nbsp;

- RAM 128 MB,

& nbsp;

- ledigt utrymme på hårddisken 2GB.

& nbsp;

naturligt att spela Ragnarok Online Du måste informeras i allmänhet än konflikten bryter mot ett jämnt flöde av liv. Som återigen kan inte dela in människor, gudar och demoner, en gång ingått ett stillestånd i tusen år? Faktum är att små skärmytslingar började från en önskan att samla så många fragment av sten Ymer. Enligt legenden dessa fragment av en jätte- hjärta kan förhindra nedgången av den magiska barriären att hålla balansen mellan världarna. Och det faktum att detta kan ske ange oftare på kontinenten Midgard jordbävningen och tsunamin. Alla vill komma före konkurrenterna och samla så många partiklar av värdefulla artefakter. Peace bekymmerslöst liv tillbaka i det förflutna. Även om det återstår att täckas passionen äventyrare?

& nbsp;

Efter att ha börjat spela spelet Ragnarok Online rookie, du pumpade och blir mer meningsfull siffra. Sökvägen till utveckling är beroende av den valda yrke. Yrken den första nivån & ndash; Denna Swordsman, Mage, Archer, Merchant, Thief, Acolyte. Den andra nivån av professionell utveckling för Swordsman, till exempel, Knight och Crusader, Mage - guiden och Sage, för Thief - Assassin och Rogue. & Nbsp; Well och därmed flytta till den tredje nivån, blev Sage professor, Rogue - & nbsp; Stalker, och så vidare. & Nbsp;

& nbsp;

Det är värt att notera att Ragnarok Online spelet kräver att övervaka både professionella och grundläggande nivåer. Professionell & ndash; Denna nuvarande nivån på teckenklassen. Utvecklingen av basen påverkar förbättring av de ursprungliga egenskaper: styrka, smidighet, uthållighet, intellekt, skicklighet, tur. Du själv är delningspunkter mellan dessa parametrar. Med tiden blir hjälten nya färdigheter, utforska en mängd olika användbara trollformler, så känner sig mer självsäker.

& nbsp;

Vart du än går, onda monster och strävar efter att bryta planerna. Men skulle du inte kunna förstöra hinder i sin väg? Dessutom kan du välja mellan dem ett husdjur, tamt och utbilda på sitt eget sätt, så att så småningom han alltid följt i hälarna på, och bidragit till de kritiska ögonblicken.

& nbsp;

Ragnarok Online ger fri att utforska vidsträckta territorium. Du kommer att besöka städer som Aldebaran, & nbsp; Payon, Prontera och Geffen. Det är inte känt exakt var, men någonstans din make lever. Reser till olika platser, måste du tro att den efterlängtade mötet kommer att äga rum. Du kommer att vara glad över att spela en påkostade bröllop, går till resort och sedan har barn. Nu behöver du aldrig pozhaluetes att ensamhet!

& nbsp;

Det är omöjligt att inte nämna & laquo; krig för Imperium & raquo;. Det är något stort! Men för att kunna ta del av dem, bör gå med i guilden. Tillsammans kommer du att gå med i kampen om kontrollen av lås. Efter att ha vunnit bonusar fördelas rättvist, så att ingen är förolämpad.

& nbsp;

Ragnarök spel väntar på dig! Välkommen till den roliga värld där problemen är utspridda tråkiga monotoni i vardagen! Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more