Dina bokmärken

Rachel Holmes

Alternativa namn:

Rachel Holmes: skillnader är ett pusselspel som tränar uppmärksamhet på detaljer och visuellt minne. Grafiken i dessa spel är helt oviktig på grund av deras särdrag. Spelet låter bra, musiken är vald diskret.

Under spelet kommer du att bli en riktig detektiv vid namn Rachel Holmes.

Den här gången måste du:

  • Leta efter skillnader i bilder
  • Tävla med andra spelare mot klockan
  • Hjälp den legendariska detektiven på uppdrag runt om i världen
  • Samla värdefulla priser och belöningar

Det här är inte en komplett lista över saker att göra i spelet, men du kommer att få reda på det när du spelar Rachel Holmes: skillnader

Det finns många lägen i spelet, du kan välja vilket som helst av dem, de är alla intressanta på sitt eget sätt.

Gå först igenom handledningen och försök spela ett tag i det vanligaste läget, där du bara behöver hitta skillnader genom att jämföra två olika foton.

När du känner att du har fått tillräckligt med erfarenhet kan du prova dig fram med andra lägen. Leta efter skillnader ett tag, du måste hinna hitta allt. Tävla med andra spelare från hela världen. Detta är det svåraste läget eftersom du aldrig vet hur lång tid det kommer att ta din motståndare att hitta skillnader.

För ett framgångsrikt och snabbt slutförande av varje uppgift kommer du att få en viss mängd mynt. Du kan använda den här valutan i spelet för att köpa tips på de svåraste nivåerna. Flera tips finns tillgängliga för mynt, och en kan öppnas genom att titta på en kort reklamfilm. Men innan du använder tipsen, försök att hitta skillnaderna utan dem. Så det är mycket mer intressant att spela än om du uppmanas varje steg.

Uppgifternas svårighetsgrad ökar för varje fullbordad nivå. Det kommer att bli svårare och svårare att vinna på nya nivåer.

Hjälp huvudpersonen att förstå de märkliga händelserna som äger rum runt om i världen, och ta reda på vem och varför som ersätter originalfotografierna med kopior av vilka några av föremålen saknas. Bakom alla dessa incidenter kan det finnas någon stor skurk som planerar ondska mot intet ont anande offer.

Det finns ingen anledning att oroa sig för att nivåerna i spelet kommer att ta slut och att det inte finns något kvar för dig att göra i det. Även om antalet nivåer är begränsat, finns det många av dem, och för att nå den sista behöver du mycket tid.

Glöm inte att hjälpa till att lösa huvudpersonens gåtor varje dag och få dagliga och veckovisa priser.

I den integrerade butiken kommer du att ha möjlighet att köpa boosters och valuta i spelet. Det är inte nödvändigt att göra detta, eftersom spelet är helt gratis, men på detta sätt kan du stötta utvecklarna och säga tack till dem.

Kommande uppdateringar lägger till nya nivåer och spellägen. Spelet blir mer intressant för varje uppdatering.

Du kan ladda ner

Rachel Holmes: skillnader gratis på Android om du följer länken på den här sidan.

Om du vill kontrollera om din mindfulness är tillräckligt utvecklad för att bli en detektiv, installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more