Dina bokmärken

Questland

Alternativa namn: Questland

Game Questland - svärd och mod

Här är ett turbaserat rollspel från studion Gamesture. Som i alla RPG finns det en huvudkaraktär som du kommer att gå över slagfälten med. Bikaraktärer guidar dig genom spelvärldens historia, blir dina vänner eller fiender, det får tiden utvisa. Ditt mål från en enkel bydrömmare är att bli en riktig hjälte, en mästare av onda och onda andar. Utforska hörnen av den "förgiftade" världen och rensa dem från ondska.

Questland är ett exempel på enkel spelmekanik insvept i ett färgglatt skal. Här är alla karaktärer unika, precis som din hjälte. En hög nivå av anpassning av huvudkaraktären gör att du kan skapa en nästan exklusiv fighter (utåt exklusiv). Och med tanke på den stora mängden utrustning kommer det att vara väldigt svårt att hitta en liknande. När allt kommer omkring visas all klädd utrustning omedelbart på dig. Med allt detta är spelgränssnittet enkelt och tydligt. Alla spelare kommer att ta reda på vad och hur man gör på några sekunder, och den första assistenten kommer att berätta historien och alla möjliga förbättringar. Längst ner på skärmen hittar du alla huvudflikar:

  • Hus - genom att flytta till den här fliken kommer du att befinna dig i din hemstad Valiya. Här kan du reparera utrustning eller smida ny, gå in i staden och gå runt på mässan och butikerna, hoppa in på arenan och slåss mot andra spelare, i hamnen kan du alltid hitta en uppgift och ytterligare inkomster. Se till att kolla in luftskeppet - alla unika evenemang med majestätiska belöningar samlas där.
  • Hjälte - på den här fliken, ta hand om att utrusta din hjälte, förbättra utrustning, sfärer, välja och pumpa huvudtalanger. Titta i din väska, det kanske ligger något intressant. Exponera en samling av din bästa utrustning och få bonusstatistik. Innan du lämnar, glöm inte att beundra din fighter, kanske du borde samla en uppsättning spindelartefakter så att du är rädd?
  • Kampanj - en sektion med de viktigaste stridsplatserna, där du kommer att slåss med vågor av monster och alla typer av bossar. Och det finns verkligen många av dem, i var och en av kampanjerna finns tre chefer och en egen berättelse med karaktärer, några av dem kommer att följa med oss hela vägen. För att ha passerat tre stjärnor kommer vart och ett av stegen att få din rättmätiga belöning - rubiner.
  • Uppgifter - en flik med belöningar för prestationer, slutföra vissa uppgifter, slutföra en kampanj och så vidare. Du kan bläddra igenom dem alla på en gång för att förstå i vilken riktning du ska röra dig och utveckla först.
  • Shop - den mest uppenbara fliken :) Här kan du köpa nycklar till kistor med utrustning eller sfärer, köpa spelset för riktiga pengar (de är verkligen värda det), eller bara köpa rubiner för framtida utgifter.

Är det värt att spela Questland, för- och nackdelarna med spelet

I allmänhet lämnar spelet ett positivt intryck. Du behöver inte spendera riktiga pengar för att uppnå något. Du behöver inte gå varje dag och sitta i timmar och spela. Det vill säga, detta är ett turbaserat rollspel för frihetsälskande fans av genren. Du kan logga in en halvtimme varje dag, medan du i slutet av månaden blir en serverlegend.

I början, för endast 99 cent, erbjuder spelet att köpa legendariska vapen och nycklar för episka kistor. Vilket till en början kommer att stärka din hjälte många gånger om. Då är allt upp till dig. Med jämna mellanrum genererar Questland unika set och kombinationer, genom att köpa som du omedelbart kommer att växa i styrka och kraft. Men återigen, allt detta är inte nödvändigt, utan köp kan du säkert spela och utforska världen och samtidigt pumpa din karaktär.

Questland-nedladdningen gratis på PC är ganska enkel. Använd valfri tillgänglig emulator och på några minuter kommer du att skapa din egen hjälte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more