Dina bokmärken

Kvasimorf

Alternativa namn:

Quasimorph är ett roguelike-spel med en funktion som gör dig glad och ledsen på samma gång. Du behöver en PC för att spela. Spelet är gjort i klassisk stil, så prestationskraven är inte höga. Grafiken är pixlad, påminner om retrospel från 90-talet. Röstskådespeleriet görs kvalitativt, musiken är energisk.

I det här spelet har du en unik möjlighet att erövra kosmos och ersätta de hänsynslösa och giriga företagen som har erövrat allt. För att uppnå målet måste du slutföra många framgångsrika uppdrag, vilket inte kommer att vara så lätt.

Dra ditt eget privata militära företag och erövra sektor för sektor genom att driva ut fiender.

  • Tjäna pengar och andra resurser
  • Slutför uppdrag för vänliga företag för att vinna rykte
  • Välj de mest begåvade medarbetarna för kloning
  • Forskningsteknik som kommer att stärka din armé
  • Skicka expeditioner till förstörda rymdstationer och asteroider, samla allt av värde där
  • Upptäck mysteriet med utseendet av en mystisk sjukdom som kallas Quasimorphosis som påverkar invånarna på planeter och stationer
  • Kämpa mot monster som kommer in i världen genom luckor i rymden

Alla kommer att hitta här för sig själva de aktiviteter som han gillar. Men innan du spelar Quasimorph måste du gå igenom lite träning för att förstå kontrollerna. Det kommer inte att hålla dig länge eftersom gränssnittet är enkelt och intuitivt.

Du måste börja inför en konstant brist på resurser. Ta bara på dig uppdrag som har stor chans att lyckas. Om du tar dig an en uppgift som är för svår och misslyckas, kommer du att tappa ryktet. Dessutom har spelet en funktion, i händelse av dödsfall kommer du att förlora all egendom som du kommer att ha med dig. Endast ett framgångsrikt slutförande av uppgiften gör att du kan återvända till basen med rikt byte.

Quasimorphosis är ingen liten fara, denna mystiska sjukdom är mycket smittsam och drabbar både människor och kloner. Om du misslyckas med att ta reda på orsaken och stoppa dess spridning, kommer uppdragen att vara i fara.

Demonerna som dyker upp ur sprickorna är farliga. De kommer inte bara att attackera ditt lag, utan de kan tvinga liken att slåss för dem. I det här fallet kan dina egna fighters sätta stopp för och förstöra laget. Försök att förstöra djävulerna som flydde in i världen så snabbt som möjligt.

strider äger rum i realtid, farten och färdigheterna hos kämparna från ditt lag är viktiga.

Att sammanställa en grupp kloner som kan slåss effektivt är en svår uppgift. Klona endast de mest begåvade medarbetarna.

Experimentera med olika taktiker på slagfältet. Vissa fiender attackeras bäst på avstånd, medan andra är mer sårbara för närstridsattacker.

Quasimorph ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats. Ofta är spelet till rea.

Börja spela just nu för att leda din egen PMC i rymden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more