Dina bokmärken

Dogs of War

Alternativa namn: Psi Wars

& nbsp; & nbsp;

multiplayer online rollspel Dogs of War är inbjudna att spela i det faktum att i morgon kan vänta på vår planet egentligen är. Uppdelningen av landet på grund av den rikedom av resurser och ndash; en brinnande ämne vid alla tidpunkter, och här i Dogs of War på nätet & nbsp; kommer att behandla konsekvenserna av omfördelning och förödelse i samband med det.

& nbsp;

Före gamer - berättelsen av nedgången av en bananrepublik Corazon i svunnen välmående och oberoende, och nu & ndash; legosoldater rivna från företaget och laquo; Enigma & raquo; ledd av den grymma och ambitiösa Alfredo Pressnera. Att motsätta sig hans regim vid första ingen kunde, men så småningom organiserat två ganska mäktiga grupper & ndash; Armén of Freedom (AU) och League of Mercenaries (LN). Var och en av dessa grupper är villiga att lägga antitotalitarian Corazon regeringstid i sina händer. Vem kommer att lyckas? Press & laquo; spela Dogs of War & raquo; och lära.

& nbsp;

Men först, naturligtvis, systemkraven. Så, för att spela spel online Dogs of War, måste din dator uppfylla följande krav:

& bull; Pentium III-processor eller Athlon 800 MHz

& bull; RAM - 256 MB

& bull; grafikkort - 3D-accelerator med 64 MB minne

& bull; ljudkort kompatibelt med DirectX

& bull; -program DirectX, från och med version 9. 0

& bull; ledigt utrymme på hårddisken 1. 2 GB

& nbsp;

De webbläsare spel Dogs of War stödjer online någon.

Registrera spelet Dogs of War, som sådan, kräver få, eftersom de flesta kan använda automatisk inloggning via konton på Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki, tjänster Mail. ru eller Google.

Om du tycker om den sällsynta grupp av spelare som inte har dessa konton, sedan använda en vanlig form av & laquo; Register Dogs of War & raquo;. Du måste först ange e-postadressen, skapa ett lösenord och bekräfta det, och den första fasen av registreringen, kan du prenumerera på nyheter. Nästa, på en ny sida anger ett smeknamn & ndash; namnet på spelet karaktär, välja sin kön, en fraktion som kommer att fungera som tecknet & ndash; League Mercenary (emblem med skorpionen), eller Army of Freedom (vapen med en femuddig stjärna). Dessutom kommer du att bli ombedd 12 kvinnliga och 13 manliga avatarer för karaktär beroende på golvet, ta användaravtalet & ndash; om detta i Dogs of War Online-registrering är klar.

& nbsp;

nybörjare legosoldat väg börjar med en militär utbildning bas, kan detta träna på platsen och utföra ett par enkla uppdrag. Efter sig att behärska, då finns det följ instruktionerna och utveckla din karaktär på önskat sätt.

& nbsp;

, kommer du att få tillgång till många vapen för revolutionen & ndash; av knivar, pterodactyls och Makarov pistoler (med vapen du börjar spela i Dogs of War), till bazookas och kemiska vapen. På grund av ammunition i spelet presenterade skottsäkra västar, gasmasker, hjälmar, etc., liksom märken, energi och andra små saker som kommer att underlätta öde din karaktär i denna svåra tid.

& nbsp;

I början av spelet har att döda normal mobs (desertörer, gerillan, indier, banditer) & ndash; Detta är ett bra sätt att tjäna erfarenhet och pengar först.

& nbsp;

Förresten, förutom pengar i spelet är en annan viktig resurs & ndash; diamanter. För dem kan du hyra ett team av fighters, det finns två typer av dem:

& bull; attack

& bull; Sniper

& nbsp;

Den senare är dyrare, men om du redan dödat ett par desertörer, då de har råd.

& nbsp;

Psi War online-spel med turbaserat stridssystem. Du kommer alltid att ha tid att välja ett vapen, beräkna banan och inte spendera alltför mycket energi på att förstöra fiendens. Efter att ha tillbringat mycket tid på grund av förberedelser, redo att lämna för andra platser i din fraktion, finns det väntar på nya arbetstillfällen och, naturligtvis, konfrontationen med huvudfienden & ndash; legosoldater Corporation & laquo; Enigma & raquo; och soldaterna av motsatt fraktion. & Nbsp;

& nbsp;

Så, om du är redo att krig för frihet och störtandet av den diktatoriska regimen, och tryck sedan på att spela spel online Dogs of War och sällat sig till legosoldater en av befrielserörelserna. & Nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more