Dina bokmärken

Maktlust

Alternativa namn:

Powerlust är ett spännande action-RPG för mobila enheter. Spelet har bra 3d-grafik. Röstskådespeleriet är bra, det bidrar till att skapa en atmosfär. Musiken matchas till spelets övergripande stil.

Under spelet kommer du att befinna dig i en dyster fantasivärld där fara väntar vid varje steg, och luften är fylld av magi.

Det är svårt att tro, men det här projektet skapades och fortsätter att utvecklas av bara en persons ansträngningar. Det förtjänar respekt.

I början kommer du att få små tips, detta hjälper dig att snabbt förstå kontrollerna. Oroa dig inte, det kommer inte att finnas några långa tråkiga tutorialuppdrag här. Gränssnittet är intuitivt och mycket användarvänligt. Spelet ändras för att passa din spelstil och de färdigheter du oftast använder på slagfältet.

För att bli framgångsrik i spelet:

  • Utveckla din karaktärs färdigheter
  • Lär dig nya trollformler
  • Prova olika typer av vapen och välj det du gillar bäst
  • Kämpa mot många fiender
  • Flytta dig genom fängelsehålorna och förstör mängder av fiender
  • Ändra utseendet på huvudpersonen

Allt detta gör att du kan ha kul med att skära dina fiender i bitar eller bränna dem till ett tillstånd av askhögar.

Innan du spelar Powerlust, välj huvudpersonen vars utseende du gillar. Under spelets gång är det möjligt att byta rustning och kläder, så att karaktären ser ut efter din smak.

Det kommer att finnas många fiender, så det är bäst att ge företräde åt vapen och trollformler som orsakar skada över ett stort område.

Stridssystemet innehåller många typer av attacker och deras kombinationer.

Svårighetsnivån i spelet kan ändras. På maximal svårighetsgrad kommer du inte att kunna ladda spara, döden i det här läget kommer att tvinga dig att börja om från början.

Det finns inga karaktärsklasser i detta spel, när du väljer en hjälte du vill spela, var först och främst uppmärksam på hans utseende. Redan under spelets gång får du möjlighet att skapa din egen klass. Det finns inga begränsningar, för magikern kan du låsa upp den nödvändiga specialiseringen och krossa fiender med närstridsvapen, eller så kan du träna svärdsfäktaren att använda stridsbesvärjelser. Allt beror bara på dina önskemål.

Det finns en butik i spelet. Genom att betala pengar för att få ett supervapen och köpa en seger på detta sätt kommer inte att fungera. Spelet har ingen pay and win-mekanik, det är ett helt gratis projekt. Genom att spendera lite pengar i butiken kan du köpa dekorationer för att ändra utseendet på huvudpersonen, eller låsa upp klasser lite snabbare. Du hittar inga spelpåverkande produkter eller loot boxes här.

Du kan njuta av spelet var som helst, en permanent Internetanslutning krävs inte.

Glöm inte att leta efter uppdateringar då och då, spelet är under utveckling och uppdateras regelbundet med nytt innehåll.

Du kan ladda ner

Powerlust gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att skapa en oövervinnerlig hjälte och rensa den magiska världen från smuts!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more