Dina bokmärken

Potion Craft

Alternativa namn:

Potion Craft är en mycket intressant simulator och samtidigt en ekonomisk strategi. Grafiken i spelet är bra, bilderna verkar vara ritade för hand, som om du har ett manuskript eller en gammal bok framför dig. Varje scen visas i detalj. Ljudkomp görs också i en unik stil.

Den här gången måste du bli en riktig alkemist under medeltiden. Det var ett väldigt svårt yrke, man skulle orka mycket och jobba från morgon till sent på kvällen.

  • Samla ingredienser för att göra trolldrycker
  • Lär dig nya recept och gör dina egna experiment
  • Kommunicera med besökare och fullfölj deras beställningar

Detta är bara några få fall bland många. Att spela Potion Craft kommer definitivt inte att vara tråkigt.

Gå igenom en svår utvecklingsväg från det ögonblick du gör din första dryck till den tid då du blir en sann mästare i detta yrke.

Att förbereda drycker är svårare än det kan tyckas vid första anblicken. Alla ingredienser är inte omedelbart lämpliga för användning, många av dem kommer att kräva förkokning. Mal rötter och andra hårda ingredienser i en mortel, gör tinkturer av växter, torra löv och frukter. Direkt under beredningen är det mycket viktigt att övervaka lågans underhåll på rätt nivå för att inte förstöra drycken.

Den valda grunden är också viktig. Samma vatten- eller oljebaserade recept kan ha helt olika egenskaper.

Skapa dina egna recept. Du kommer att ha ett nästan oändligt antal möjliga kombinationer av material. Alkemistens guide hjälper dig att ta reda på hur du uppnår vissa effekter. Försök att vägledas av sunt förnuft, för inte varje dryck kan säljas.

Handla i butiken. Lyssna noga på besökarnas önskemål och bestäm hur du bäst kan hjälpa dem. Ibland är lösningarna kanske inte helt självklara, visa din fantasi.

Ingredienser kan odlas själv, men du kommer inte att kunna skapa allt på det här sättet. Vissa material kommer att vara lättare att köpa från kringresande handlare. Priset de vill få för sin produkt är inte alltid motiverat. Som tur är har du möjlighet att pruta eller få det du behöver på annat sätt. Till exempel kan du lista ut hur du skapar en ingrediens i ett laboratorium eller odlar den i trädgårdsbäddar.

Bland annat måste du ta reda på hur du säljer dina produkter genom att placera dem på hyllorna på ett visst sätt. Flaskans utseende, liksom etiketten, påverkar också försäljningspriset och efterfrågan. Skapa din egen unika design och få mer pengar.

När din skicklighet växer kommer fler och fler människor att kontakta dig och komplexiteten i beställningar kommer att öka, men sådana beställningar kommer att ge mer pengar.

Efter att ha nått den maximala nivån kan du bli den mäktigaste och mest rika personen i staden. Ödet för de människor i vars händer makten är koncentrerad kommer bara att bero på dig.

Potion Craft laddas ner gratis på PC, det kommer inte att fungera, tyvärr. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på den officiella hemsidan.

Börja spela nu för att få möjligheten att bemästra ett av medeltidens mest intressanta yrken!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more