Dina bokmärken

Den sista striden

Alternativa namn: Senaste Combat

sista striden på nätet & ndash; logiska multiplayer-rollspel i fantasy stil.

Online spel den sista striden inte fastställa särskilda systemkrav, så länge du hade en internetuppkoppling och en webbläsare.

Gå i spelet sista striden begär att ange ett smeknamn - namnet på din karaktär, vara försiktig, eftersom du inte kan ändra ditt smeknamn. Då måste du ange din e-post, lösenord och ange kön karaktär. Sista striden Online-registrering slutar på att välja önskad ras och införandet av koden från bilden för att se till att du inte är en bot. Glöm inte att ta användaravtalet.

sista striden online-spel erbjuder ett urval av två raser:

- ädel elfidy,

- modig nekrolandtsy.

Vid denna punkt i spelet företrädare för båda tävlingarna om lika. Oavsett vilken ras du väljer beror på gränssnittet i spelet, när du spelar spelet den sista striden på nätet. Elfidy ivriga att tända och godhet, och nekrolandtsy & ndash; till det onda förstörelse. Tävlingar varierar kraftigt i utseende, liksom deras rustningar och ammunition. Dessutom, olika uppsättningar kläder presenterad för tecken av olika kön.

sista striden online-spel har en mycket originell stridssystem. Exponera en rad med tre marker (stenar eller skalle) av samma färg, bekämpa handel blåser. Därför, resultatet av slaget beror inte bara på nivån för en kämpe som är antingen en trollkarl eller en krigare, inte bara på sin rustning och vapen, men också av logiskt tänkande och spelarens skicklighet, som han förvaltar tillgängliga resurser. Därför är det rekommenderat att titta på spelarna ett forum där det finns en kraftig diskussion om möjliga taktik och strategier som kan leda till att vinna striden. & Nbsp;

Striderna finns två alternativ:

- duell. Du slåss en på en med karaktär runt din nivå.

- en kaotisk strid. Denna kamp serveras en särskild ansökan, och alla de som hade tid för en minut önskar delta i striden, delades slumpmässigt in i två lag.

Om du missar under ett slagsmål i mer än tre varv, kommer du att diskvalificeras. För att vinna får du erfarenhet och pengar. & Nbsp;

Dessutom, för mordet på spelarens karaktär i en rättvis kamp, ​​du kan få en medalj, förbättra vissa funktioner. Tja, om inte tur, kan medaljen köpa diamanter.

Din karaktär när du spelar i slutstriden, kommer att få sin egen egendom, där den kan växa örter för helande drycker och drycker som ökar makten (det kommer att vara sin egen kock med en mortel). Elixir kan dricka precis innan kampen. Gården kan fortfarande leverera speciella föremål, vid foten av där du kommer då att hitta sällsynta elixir. Om en sådan väsen du inte är nöjd, den vanliga uppsättningen av elixir och potions kan du köpa i staden i en speciell butik. Dessutom, i staden kan du hitta en hel del olika institutioner med olika funktioner som behövs för att framgångsrikt spela i slutstriden. Dessa är:

- handla

- köp & nbsp;

- smedja,

- taverna,

- Bank.

I butiken kan du köpa en massa saker och rustningar, dock bara nått några av dessa objekt som du kommer att kunna klä en viss nivå. Förutom att rustningen är nödvändigt reparera eller samla dig från skräp som finns kvar på slagfältet efter en besegrad motståndare.

När du spelar spelet online sista striden, så har du en möjlighet som unionen att ingå avtal med andra aktörer och genomföra uppdrag och ndash; smart jobb med massor av pussel och dölja en fara för livet av karaktären.

Den högsta nivån av karaktärsutveckling just nu & ndash; Elfte. Spelet är i beta-testning.

Registrera sista striden öppnas framför dig en liten, men spännande i en värld som inte bara styrka och nivå, men logiken kan bidra till att uppnå seger!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more