Bokmärken

Portal 2

Alternativa namn: Portal 2

Spelportalen 2 är en värdig fortsättning på ett utmärkt projekt. Detta är ett projekt som gjordes i genren till den ursprungliga första personens pussel. Den första delen av spelet kom ut 2007 och blev genast favorit för många spelare. Redan 2010 meddelade utvecklarna släppningen av uppföljaren, och i början av 2011 var dess officiella presentation redan hållen. I fortsättningen av projektet utvecklas tidigare förklarat spel. Under hela spelet måste du lösa alla typer av pussel som bygger på driften av en speciell enhet som kan skapa portaler eller, för att enkelt uttrycka det, överföra människor från ett ställe till ett annat direkt.

Portal 2 st presenterar närvaro av ett kooperativt läge, tack vare vilket uppdraget kan övervinnas tillsammans. De viktigaste spelhändelserna förekommer någon tid efter de åtgärder som beskrivs i första delen av spelet. Du kan personligen besöka det övergivna laboratoriet som specialiserat sig på studie av portaler.

För att spelet ska börja för dig måste du ladda ner för portal 2. Hittills kan du ladda ner spelet fritt från portalen Steam, där installationsfilen kostar dig bara 12 dollar. När du har installerat spelet på din dator kan du ta reda på att huvudpersonen förblir den samma söta tjejen Chell, som kommer att konfronteras av den inte helt balanserade men extremt smarta superdatorn. För de som föredrar att spela i Portal 2 med kooperativläget, kommer en separat story att finnas tillgänglig.

Söker du på andra delen av spelet, inser du att dess föregångare var bara ett experiment, en framgångsrik träning innan du lanserade något lysande. I det nya projektet hittar du ett stort antal nya intressanta spelelement. Och även trots att spelportalens varaktighet har ökat avsevärt har de spelare som redan lyckats testa projektet personligen påstå att övergången förblir den viktigaste nackdelen. Och ett problem är att det blir ointressant att återköra spelet, alla pussel och pussel för första gången blir så fantastiska att det helt enkelt är omöjligt att glömma funktionerna i deras passerar.

Gör dig redo att spela Portal 2 du kommer att vara entusiastisk och fokuserad. Efter att ha övat lite på den första delen kan du säkert gå vidare till uppdrag av den andra. Du kommer bli positivt överraskad av utmärkt grafik och högkvalitativ trevlig musik. Om det tidigare var nödvändigt att underkasta alla medel till hands för beskjutning för att skydda sig från kulor, så utvecklade utvecklarna mer ursprungliga tricks, till exempel linser som bryter mot ljus, lasrar och andra funktioner.

För att uppleva allt, behöver du bara ladda ner och personligen testa spelet, och du kan ytligt bekanta dig med fördelarna genom att titta på Video Trailer för Portal 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more