Bokmärken

Validera här

Alternativa namn: Moswar

Online spel Validera här - ironiskt populära gratis webbläsarspel. Destiny Development Company släppte spelet i 2010, och sedan dess, tack vare hans utomordentliga humor, Validera här på nätet har blivit mycket populärt. Validera här kan spela med nästan alla datorer. Efter alla Systemkraven för spelet är minimala. Det viktigaste kravet är att webbläsaren. Ett enkelt gränssnitt för att hantera spelet med hjälp av musen och tangentbordet. Kom i cyniska värld Moskva kommer du i stort antal här för att registrera dig. Här kan du se ut som nykomlingar är eller fungera som en infödd moskovitiska. Detta är enligt dina önskemål. Bli Validera här en ganska enkel process. För att registrera en ny karaktär, måste du bestämma vem du vill vara och ange följande uppgifter: [_ 1_]

1) Ange lösenordet myntade

2) Den här e-postadressen

3) Det ursprungliga namnet på din karaktär

Genom att klicka på Sign Up knappen kan du omedelbart komma i stora skaror för att spela och njuta av de intressanta berättelse onlinespel. Gå med i spelet Validera här gjort dig invånarna i den virtuella Rysslands huvudstad. I rättvisans namn bör det sägas att spelet visar dessa händelser i dagens Moskva, så allt som händer är mycket nära verkligheten. Höj ditt huvud, räta på axlarna och stolt marschera längs gatan! Kom ihåg att oavsett vem du är, chansen för framgång ingen kan ta bort!

Om du bestämmer dig för att bli en infödd Muscovite, för att bevisa att denna stad inte är "gummi" och kan inte tas emot med öppna armar alla här kommer i stort antal. Men om du är nyfiken på att uppleva livets svårigheter i huvudstaden för en enkel hick, och du kommer på Moskva gäst, då måste man gå igenom. Bevisa att erövra den stora staden till dig med våld! Efter Moskva - för alla!

Online spel Angry Husdjur förberett ett spännande äventyr. Om du vill överleva i denna grymma och samtidigt en vacker stad, se till att sitta bara inte har.

Spelet är väl utvecklad quest systemet. Spela spelet på nätet Validera här, kommer du att utföra olika uppgifter. Och du kan också delta i striderna. När allt är PvP systemet inte på sista plats. Brave kommer att bli spännande bataljer "vägg ​​i vägg". För att delta i klankrig, var god mod och uthållighet. Vill du uppleva adrenalinkicken? Det finns en möjlighet att råna Korowai, eller till och med en bank. Skapa din egen gänget och gemensamt ordna attacken. Så det kommer att vara mer benägna att lyckas.

En annan online spel Validera här ges möjlighet att patrullera på gatorna, för att muta polisen att gräva tunnelbanelinje, gå till jobbet, som bedriver inköp, gå till gymmet för att förbättra din kropp, titta på "The Hunting Club", som samlar de mest inbitna fuskare och mycket mer. Yrken som kan se, ett gäng! Men för att verkligen lyckas, måste du ta hand om kapitalackumulationen. Var göra utan pengar i vår tid! Spelet ger följande resurser: [_ 1_] [_0 _] - Honey

[_0 _] - Stjärnor

[_0 _] - Crystals

[_0 _] - Gold.

Sprockets, kristaller och guld kan brytas i spelet, och sedan lägga på olika bonusar och inköps saker. Honung är en universell valuta. Med det, alla varor som köps, tack vare honom, du kommer inte att ge upp i någon tjänst. Men för att få honung, endast kan vara att investera riktiga. Köp honung har möjlighet på någon nivå, till och med i början av spelet. I så fall spelar spelet online Validera här kommer att bli mycket lättare.

Validera här online-spel består av 14 nivåer. För att flytta varje ny nivå bör samlat en viss erfarenhet. Vymerivaetsya opit enheter. Eftersom de extra möjligheter öppna. Spelet är allt sammankopplat. Till exempel, måste du titta på enkel disk. För att göra detta måste du ha en bärbar dator, och du kan bara få den hem. Hus i sin tur görs tillgänglig på den tredje nivån. Förresten, som har sina hem, kan du ta en hyresgäst och få extra pengar. När det gäller arbete, från nivå 2, kan du få bara en diner, eller, ännu värre, att städa toaletter för ett öre. Och med ökade nivåer av en chans att få ett bättre betalt jobb. 5: e nivå kommer att ge tillgång till gruvan, som håller reserver av kristaller. På 6: e nivån, kan du redan gå ner i tunneln för att hålla reda på de tecken som kallas "Krysomahi, för mordet på vilka får 700 silvermynt. Pump karaktär, kanske till och med bli en major. Detta har vissa fördelar.

Eftersom Validera här online spel designat fortfarande på semester, är dess gränssnitt tillräckligt enkelt. Du kommer inte ha problem med ledningen och det finns mer information referens. Detta utmärkta online-spel kommer säkert att locka dig färskhet hans idéer. Humor inneboende i spelet kommer inte att lämna dig oberörd. Kom kolla och se till att det är ett bra sätt att lysa upp fritid! Vad tycker du smaka, erövra eller försvara Moskva? Snabbt definiera och svårt att försvara sin position. Låt Fortune ler på dig, vilken sida skulle du är!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more