Dina bokmärken

Full Pi

Alternativa namn: Full P

Full Pi nätet & ndash; är en webbläsare på nätet äventyrsspel, skapad i stil med ironisk komiker, postapokalyptisk thriller med ett brett utbud målad med humor mutanter, zombies och monster.

Historien är följande: en världskatastrof efter en explosion Hadron Collider tvingade de överlevande kämpa för sina liv i en atmosfär av domedagen. Av en tillfällighet, är den skyldige av vad som hände din karaktär, som nu reser förändrad värld, reda ut den härva av tomten pussel och förstöra läskiga muterade varelser. Efter att ha överlevt Full Pi, måste du spara hela mänskligheten.

Systemkrav är försumbara, eftersom detta spel. Det kan spelas upp från vilken dator som helst med Internet, behöver den inte förinstallation. För att kunna spela spelet online Full Pi, behöver du en gratis fullständig registrering Pi. & Nbsp;

Registrera dig i spelet & nbsp; Full Pi går så här: Onlinespel Press & laquo; Lek & raquo; nedan ange ditt användarnamn (ditt namn i spelet), välja kön och vilken typ av karaktär.

Då måste du skapa ett konto, annars kan du inte sedan gå in i spelet med samma inloggning. Press & laquo; Registrera dig & raquo;, skriv in din e-postadress och lösenord. Vid denna Full Pi registreringen är klar. Nu kan du spela spel online & nbsp; Full Pi.

Spelet ger dig ett urval av tre typer av manliga karaktärer och tre honor, som skiljer sig i deras egenskaper.

  • Styrkan i - Muscled fördel och Amazon
  • Den stuntman Bestia och användas i strid ett trick
  • Vi har smarta och smart kunskap , öka skyddet

byggde spelet Full Pi på nätet, främst på genomförandet av uppgifter och quest strider mot dator monster eller andra spelare. Utföra uppdrag, kommer du att få en belöning vapen och användbara saker. Uppgifterna utförs i strikt ordning.

Striderna i spelet sker steg för steg, är varje varv tidsbegränsad. Om du inte har tid att göra ett drag, för du kommer att få ett slumpmässigt tack och stroke går till motståndaren.

Denna online-spel & nbsp; Full P har två typer av platser: bekämpa och fred. I strid du kommer att gå platser för uppdrag, de är fulla av zombies och mutanter, deras utrotning öka din nivå och fylla den arsenal av vapen och förnödenheter. Också där du kan hitta värdesaker, de kan då sälja eller använda för tillverkning av vapen.

De fridfulla platser slagsmål inte ske, kommer du tillbaka för att köpa nödvändiga saker i strid, eller att sälja något som du inte behöver köpa instruktioner för att göra nya saker och få nya jobb.

Full Pi online-spel har en stor mångfald i valet av vapen, är det en del av en uppsättning kläder varje typ av karaktär. Vapen kan köpa, du kan få bakom monster dödade, eller göra det mesta av instruktionerna. När det gäller skydd, skyddar en viss pansar mot vissa typer av skador:

  • Fysikalisk
  • bränder
  • den ballistiska

Även för segern över fienden, du kommer att finnas tillgängligt

  • och laquo; ukrashaki & raquo; , som ökar förmågan hos karaktären,
  • raskhodka , ett komplement till vapen och rustningar (angripare, stimulantia, ananas, bomber)
  • har förmågor (övernaturlig karaktär, dök upp efter olyckan), kommer att hjälpa dig att spela & nbsp; Full Pi. De kan orsaka skada på både fienden och läka ägaren

För att hjälpa tecken, du kan välja en av tre satelliter husdjur: Raven - mer lämpade för tecken skydd Vargan - för kraft tecken Kisssa - för skicklig. På högre nivåer kan vara i full Pee spela tämjas nya satelliter om det finns de resurser som krävs. Alla husdjur med varje nivå ökar i sin kapacitet, vilket ökar chanserna för karaktär och hjälpa honom i strid.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more