Dina bokmärken

Pokervärlden

Alternativa namn:

Poker World är ett spel dedikerat till poker eftersom det är lätt att förstå utifrån namnet. Spelet har färgglad grafik, spelbordet ser ganska tecknat ut, men motståndarnas avatarer ritas ganska realistiskt. De tog även hand om ljuddesignen, den är inte påträngande, rivalerna är väl röstade. Spelet kan spelas var som helst eftersom det inte kräver en internetanslutning.

Traditionellt för hasardspel, innan du spelar på Poker World, ange din ålder, ange sedan ditt namn och du kan börja spela. Du kommer att börja erövra pokervärlden från USA

Under spelet kommer du att ha

  • Deltagande i mästerskap i mer än 60 städer runt om i världen, på alla kontinenter.
  • Över 30 timmars speltid för att besegra alla motståndare.
  • Slo de tio bästa spelarna i världen i Texas Hold'em.

Som du kan se från kortlistan ovan finns det ganska mycket att göra. Uppgiften ligger inte bara i att slå alla rivaler. Du kommer att behöva köpa lyxbilar, fastigheter, dyra klockor, smycken, märkeskläder, yachter och andra lyxartiklar för att få det rykte som krävs för att delta i slutna turneringar och se tillräckligt respektabel ut. För att köpa allt detta behöver du naturligtvis vinna pengar. Allt låter enkelt, men i själva verket kan du ta del av pengar under spelets gång vid förlust. Men du ska inte oroa dig för detta, du kommer att få ta igen.

Du måste också vinna för att få sponsorer intresserade av dig, eftersom inträdesavgifterna för att delta i turneringar är dyra, kan du inte bemästra dem på egen hand.

Motståndare i spelet kan ha väldigt olika nivåer och spelstilar de har också olika, precis som riktiga människor. I slutändan måste du slåss med de starkaste spelarna från hela världen.

Känslor hos motståndare i olika situationer måste observeras noggrant, detta kommer att hjälpa till att avgöra när motståndarna är nervösa och berätta vilka kort de har för tillfället.

Ganska noggrant observerade alla villkor och regler för poker. Spelet är perfekt för att bekanta dig med denna populära hobby över hela världen. Dina motståndare är AI, du riskerar inte att förlora riktiga pengar om du förlorar.

Utvecklarna tog hand om och försåg dig med startkapital så att du har något att börja med. 20000 i marker hjälper dig att bli en seriös spelare i det allra första spelet, men försök att inte sprida dina marker över dina insatser. Om du inte gör det så bra kan du få fler marker som daglig bonus. Du kan också få belöningar för att titta på reklamfilmer.

Du kan ladda ner

Poker World gratis på Android här efter att ha klickat på länken på sidan.

Om du drömde om att bekanta dig med pokervärlden, är detta spel det bästa alternativet för att göra det och inte förlora pengar medan du lär dig! Du kan spela var som helst, även utan internet! Vänta inte, dyk in i Texas Hold'ems värld just nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more