Dina bokmärken

Pockie heliga

Alternativa namn: Pockie heliga

Pockie Saints på nätet - ett massivt multiplayer rollspel genren fiktion, spåras i 2D-format. Det ursprungliga projektet genom NGames, varvid en eventuell känna helig. Historien om spelet berättar historien om hur gudarna skapades av 12, nu styr den extraordinära världen. Från kaos i universum en gång, född omkring Gud och Jesus gud kaos Creel. Men det blir snart klart att de inte kan samexistera på marken eftersom det är helt enkelt inte passar deras enorma styrka. Hopplös världen började falla sönder. Jesus bestämde sig för att fuska för att bli av en motståndare. När han podpoit Creel helig vin och grep tillfället. Jesus attacke Creel gjorde så att han kastades in i en värld av dödliga. Men denna seger inte gav önskad effekt. På toppen av berget Henan Creel grodda stort träd och blev fylld med kaotiska krafter wracking människor. Jesus upptäckte snart att han inte kan klara av hanteringen av världen och skapade de 12 gudarna, och begärde att det inte är en lätt uppgift. Var och en av dem var tvungen att ta ansvar för en del av året. Så det var en konstellation som kallas Tvillingarna, Vågen, Vattumannen, Kräftan, Skorpionen, Fiskarna, Väduren, Lejonet, Skytten, Oxen, Jungfrun och Stenbocken. En person som är född under tecknet på ett eller annat sätt, får vissa befogenheter och välsignelser gudarna. Vad hände till följd av händelserna, kan du lära dig, börjar Pockie Saints spela. Se fram emot fantastiska äventyr i en värld av otroligt och obegripligt. Vad öde skulle du välja för din karaktär, kommer han definitivt att kunna påverka vad som händer runt och växa tills den når önskad höjd. Envist följa sin egen väg, har du någonsin otvoyuete möjlighet att styra världen!

Spela Pockie Saints kan vem som helst, som är intresserad av denna produkt på nätet. Systemkrav är ganska blygsam till utmärkt gameplay ägde rum på ett datamedium parametrar. Allt som behövs för att gå till spelutrymme - det Pockie Saints rekord. Du måste fylla i ett formulär genom att skriva följande information: passnummer, lösenord, Upprepa lösenord, e-postadress. Tänk på att det faktum att skapa ett konto, godkänner du villkoren i avtalet.

I början av spelet Pockie Saints kan du välja lämplig klass. Vad är skillnaden mellan krigare, mage och mördare? Låt oss ta en titt på funktionerna i befintliga klasser. Kraftfull fysik warriors tillåter dem att fungera som en skyddande kraft. De är alltid redo att ta skottlinjen på sig till kamrater vid denna tid kunde attackera fienden. Det finns dessa djärva personlighet av eliten imperiet. Assassin 's anses vara den snabbaste och farligaste. Deras rörelser är skarpa och blixtar. Till och med de mest vågade fiender fruktade mördare. Företrädare för denna klass är utformade för att förstöra alla traitors riket. Magee begåvad speciella magiska krafter som kan för att förstöra fiender och läka kamrater.

Detta, till exempel, styrka, klokhet, skicklighet, skicklighet, uthållighet, och andra parametrar. Du bör leta efter en ökad datahastighet, om du vill bli framgångsrik i Pockie Saints på nätet. Från födseln om du kommer nedlåtande Gud under den stjärntecken där du föddes. Förresten, är att säga att med varje nivå du kommer att öppna upp nya möjligheter, om du inte har förargat hennes förmyndare. Så når nivå 10, kommer att kunna få en medalj, med hjälp av ytterligare attribut ökar. Ägare medaljer nära att ta makten av Herren Gud.

Vad är bra i spelet är det faktum att Pockie Saints Du kommer att spela i sällskap med djur. I början kommer du att ha ett husdjur, och du måste ta med den för att passa. Husdjur - bra assistenter i alla dina frågor. Förresten, glöm inte att uppdatera dem och övervaka deras utvecklingsnivå.

Du kan bli ett helgon nu! Tja, vad spelet fortfarande erbjuda något liknande? Missa inte chansen att ha kul och umgås mättad med Pockie Saints! Njut av spelet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more