Dina bokmärken

Planet Zoo

Alternativa namn:

Planet Zoo är en ekonomisk strategi där du kommer att utveckla din egen djurpark. Spelet är tillgängligt på PC. Grafiken är realistisk, djurparkens invånare och naturen ser äkta ut. Röstskådespeleriet gjordes av professionella skådespelare. Musiken är trevlig.

Att driva din egen djurpark är en intressant aktivitet. Skapa de mest bekväma livsvillkoren för varje djur. Ju fler exotiska varelser du har i din park, desto fler besökare kan du locka till dig.

Det blir enkelt att lära sig hur man interagerar med gränssnittet tack vare tips och instruktioner från utvecklarna. Även för nybörjare som inte är bekanta med den här typen av spel tar det bara ett par minuter att ta reda på det.

Efter detta kommer Planet Zoo att ha många intressanta saker som väntar på dig:

  • Ta reda på vad som behöver göras för att alla invånare ska känna sig hemma i din park
  • Utöka territoriet för nya invånare
  • Bygg parker i världens alla hörn så att besökare kan lära sig mer om planetens flora och fauna
  • Chatta med andra spelare och dela dina prestationer med communityn

Dessa är huvuduppgifterna du kommer att utföra i Planet Zoo PC

Spelet är intressant för människor i olika åldrar. Huvudprioriteringen är djurens komfort. Vinsten som genereras gör att du kan utöka parken och skapa nya biomer i den för invånare som behöver ett specifikt klimat.

spellägen är implementerade i ett sådant antal att varje spelare kan välja rätt och ha en intressant tid.

Att spela Planet Zoo är inte bara roligt utan också lärorikt. På så sätt kommer du att lära dig mer om alla varelser som bor på jorden.

Projektet är inte övergivet och utvecklas aktivt. Nya versioner släpps nästan varje vecka, vilket ger ännu mer innehåll, och under semestern kan du förvänta dig temaevenemang.

Även om djurens välbefinnande är en prioritet, måste man också se till att besökarna trivs. Bygg stigar, placera bänkar och papperskorgar i parken. Souvenirbutiker och prydnadsföremål. Möjligheterna är obegränsade; i Planet Zoo är varje spelares park unik på grund av mångfalden av dekorationer och inredningselement.

Möjligheten har implementerats för att visa samhället dina framgångar eller att observera andras designlösningar.

I Planet Zoo behöver du inte rusa någonstans, spela i en bekväm takt. Det kommer att finnas en möjlighet att sakta tänka igenom varje liten detalj och göra din park till ett idealiskt semestermål för tusentals besökare.

Naturen är mycket vacker, ändringen av tid på dygnet är genomförd. Du kommer att ha möjlighet att njuta av natursköna vyer medan du spelar.

Innan du börjar måste du ladda ner och installera Planet Zoo-filerna. Det kommer att vara möjligt att spela offline, men du behöver fortfarande en internetanslutning för att kontrollera uppdateringar och kommunicera med andra spelare.

Planet Zoo gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet på utvecklarnas officiella webbplats eller på Steam-portalen.

Börja spela just nu för att skapa den perfekta djurparken, eller kanske ett helt nätverk av djurparker runt om i världen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more