Dina bokmärken

pirat kod

Alternativa namn: Pirates Tide of-Fortune

Kodeks pirat - herrar förmögenhet.

Kodeks Pirate spel som kommer att glädja alla älskare av sjöresan och pirat äventyr. Spelaren får möjlighet att kasta sig in i romantik i livet på öarna i det oändliga havet, där den huvudsakliga verksamheten är att utveckla och skydda sitt territorium från de andra spelarna, hungriga för en enkel måltid. Att välja det här spelet, bör användaren själv bli en gentleman av lycka, vilket skulle resultera i din ö till ekonomiskt välstånd och militären. Kod Pirate på nätet - är en multiplayer webbläsarspel, som redan har registrerat mer än 11 ​​miljoner användare, har de möjlighet att slåss med varandra, med dator fiender förenas i fackföreningarna, och säkerligen skapa för att ingå handelsavtal. Detta projekt är sannolikt militär strategi, men kan inte skapas utan att utveckla en stark armé och ekonomi av flottan.

Nachalo spel Pirate Code och dess funktioner.

Chto Filibusters att fylla leden, är förslaget till kodex Pirate registrering krävs. För att göra detta måste användaren fylla i ett formulär, som består av några rader, för att komma upp med ett namn, e-postadress och lösenord. Du kan ansluta till spelet med ditt konto på det sociala nätverket. Omedelbart efter registreringen av spelaren träffar haven, bland kilometer vatten förlorat en liten ö, och det kommer att bli det nya hemmet, som kommer att börja med byggandet av den stora piraten makt. Som en del av utbildningen i första spelaren måste bygga en byggnad för produktion av de resurser som krävs, det finns flera:

  • Rom, som produceras i en fabrik, är det full utan undantag - Pirates arbetstagare och de som kämpar,
  • Zoloto, dess insättningar är på ön, men inte mitt fick,
  • Derevo, eftersom det finns på ön som skulle få det, måste du avverkning.

V utom för resursutvinning spel du behöver för att utveckla vetenskap, kultur och armén. Projektet lämnas i spelaren är fyrtio olika armén stridsförband och flottan, kan du även skapa ett fruktansvärt havsmonster Kraken. Dessutom kan alla armén delas in i olika typer, var och en av dem har en enhet för försvar och anfall:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya som skulle skapa en armé och marin bör bygga kommando och bekämpning av konstruktion, förbättra deras nivå för att bedriva forskning av avancerade vapen och rustningar. Alla dessa åtgärder, liksom armén själv kräver underhåll resurskostnader. Det faktum att du kan få på ön, och sedan slå vågor till stranden är inte tillräckligt för att skapa det stora havet staten. För att bli riktigt rik, kan det bara vara engagerade i piratfiske, råna de närliggande öarna, att attackera handelsfartyg och marin fästning. Om armén är fortfarande ganska svag och även krig är inte arv, kan du skapa ett handelsföretag och göra affärer. Över havet, som ligger cachar av skatt och beslag ger inte en dålig vinst. Ensam att vara ledsen, så spela Pirate Code är mycket roligare med vänner. I detta projekt, kan du gå att besöka och titta på det från andra, att genomföra diplomatiska och handelsrelationer med olika aktörer, dela resurser och vetenskapliga utvecklingen, hjälper till att omvandla militär styrka och sina vänner i Corsairs. I denna strategi, kan du skapa din egen eller gå beställa av den befintliga. Ordens på riktigt, befälhavare får titlar och rang. Samlades i Order, spelarna kombineras för att skapa en kraftfull effektiv armé, du kan använda den för att ta kolonier och skydda dem från de kungliga trupperna.

Kodeks Pirate mycket intressant och otroligt färgstarka spel med utmärkt grafik och ljuddesign.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more