Dina bokmärken

Evighetens pelare

Alternativa namn:

Pillars of Eternity är ett annat bra RPG-spel. Spelet finansierades av spelarna själva. Det erforderliga beloppet samlades in på några dagar. Spelet har ganska bra 3d-grafik. Musiken är vald i enlighet med platserna för att komplettera atmosfären, och utvecklarna gjorde det bra. I spelet kommer du att utforska den magiska världen genom att utveckla din karaktär och utföra olika uppgifter.

Efter start kommer du att tas till karaktärsredigeraren. Du väljer din ras och utseende, det finns många alternativ, men inte för många, så du kommer inte stanna i den här sektionen under en lång tid. Efter att du måste välja en annan klass.

Totalt antal klasser i spelet 11

 1. Barbar
 2. Singer
 3. Cypher
 4. Druid
 5. Fighter
 6. Monk
 7. Palladin
 8. Präst
 9. Ranger
 10. Äventyrare
 11. Wizard

Beroende på spelstilen kan du välja en avståndsenhet eller vice versa en närstridskrigare. Detta är en viktig parameter, men eftersom man måste resa med ett lag som plockas upp under spelets gång är detta inte så viktigt. I din trupp kommer det i alla fall att finnas många fighters som kompletterar varandra.

Så fort du börjar spela Pillars of Eternity blir du ett vittne till en mystisk ritual under vilken din hjälte får vissa förmågor. Sedan försöker du ta reda på alla detaljer om vad som hände och det är här som huvudhistorien börjar.

Förutom huvudhistorien kan du utföra sidouppdrag som kan erhållas från karaktärerna du möter. Dessa uppgifter kan vara både obetydliga och obetydliga, och intressanta uppdrag.

Spelet kan köras igenom snabbt och fokuserar bara på huvudintrigen, men du kan spendera ganska mycket tid i det.

Kampsystemet i spelet är turbaserat, så var beredd på att vissa strider kan ta mycket tid, och du kan till och med behöva gå igenom dem med flera försök, och ändra taktik varje gång.

Under striden kan du pausa genom att byta till planeringsläget, där du utan brådska kan specificera sekvensen av åtgärder för alla medlemmar i din trupp.

besvärjelser bör användas med försiktighet eftersom varje besvärjelse kräver en nedkylning efter kastning.

När du går upp i nivå kan du lära dig nya färdigheter och förbättra effektiviteten hos de som redan lärts.

Alla krigare i din lilla trupp har sin egen historia och karaktär. De kan delta i dialoger eller ge råd om hur en uppgift ska slutföras.

Deras nivå ökar också, glöm inte att välja vilka egenskaper som ska utvecklas för dem också.

Utrustning och vapen du kan få från besegrade fiender, eller skapa dig själv. Det är bättre att sälja allt du inte behöver. Med intäkterna av guld är det möjligt att köpa resurser för att skapa föremål eller vapen, samt använda dem för att förbättra det du redan har.

Pillars of Eternity ladda ner gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steams marknadsplats eller på den officiella webbplatsen.

Installera spelet och börja spela direkt. Här är ett av de bästa spelen i denna genre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more