Dina bokmärken

Phantomers

Alternativa namn:

Game Phantomers överlever och räddar världen.

Novaya multiplayer online-spel Phantomers gamenet ger en möjlighet för alla fans av militära strider att delta i striderna för frälsningen av den välbekanta världsordningen. Spelets berättelse berättar om ursprunget till den hemliga organisationen Knosis-tentaklar av terroristgrupper spridda runt om i världen. Ledare för organisationer söker genom militära kuponger sätta din egen ordning och ta makten i världen. Förenta nationerna inrättade genom sitt eget intelligensbyrå ett privat militärt företag Phantomers, vilket inkluderar volontärer och vanliga trupper från hela världen. Syftet med interetnisk armé är att förstöra alla medlemmar Knosisa och deras ledare.

Igrok som kommer in i armén under FNs regi, blir en av de män som gav order ovanifrån, är det nödvändigt att klara uppdraget att städa upp områden från terroristerna i olika länder. Denna första person shooter kommer att ge en känsla av verklighet på slagfältet, där soldater utrustade och beväpnade till tänderna med den senaste tekniken, nära kulorna flyga, men på grund av att närmaste hörn kan flyga strid mot fiendens drone eller bryta min blast från vilket kan göra bra hål i väggen. Särskilda operationer utförs runt om i världen, spelare kommer till djungeln och öknen, de måste vada genom de vilda skogarna och kämpa på gatorna. Platser fylls inte bara de välbeväpnade fiendens krigare, soldater väntar sig överallt på farliga fällor och skickligt planerade sabotage.

Poprobovat själv som en välutbildad professionell soldat kan vara, bara om Phantomers laddas ner som spelklienten, det är utmärkt kvalitetsgrafik, realistiska tecken som verkar som riktiga människor, många moderna vapen- och utrustningskämpar. Musikalisk ackompanjemang och ljudeffekter skapar en unik atmosfär och illusionen att vara på ett riktigt slagfält.

Obzor spel Phantomers.

Skachat Fantomers-spelet kan vara på nästan vilken persondator som helst, eftersom det inte kräver några speciella systemkrav för mängden minne och ledigt utrymme på hårddisken, går även med äldre versioner av Windows XP. Att komma in i spelet för första gången blir användaren bekant med sin första karaktär, hans namn är hans smeknamn. När det gäller nybörjare smeknamn väl beväpnad, han har i arsenalen av en pistol, maskingevär och sniper rifle, det överväger inte en taktisk kniv. Efter att ha fått kampupplevelse kommer spelarna att öppnas och de andra fightersna:

  • Viktoriya, hon är en ung tjej från Ryssland, en volontär i sin utrustning omfattar skyddande drone;
  • Molot fighter från USA, användning av touch-minut dess fördel,
  • Voron, legosoldater från Algeriet, utfärde han subversiv drone;
  • Chernaya katt, specialagent ursprungligen från Indonesien, säkerhetstornets armar,
  • Bishop, européer från Nederländerna, en professionell soldat av Nato, använder mästerligt en granatkrigare.

Phantomers spel där behandling inte mindre diversifierad än platsen och soldaterna, alla sex av dem - slaget i sig tillåter oss att utveckla de personliga egenskaperna att vinna i det läge du vill skicka till ljuset ett visst antal fiender. Team Deathmatch kan du kämpa med en grupp andra spelare som sitter framför bildskärmen. Undergrävandet av en av de olika typerna av strid, spelare strider mot varandra, syftet med en grupp att undergräva fiendens position och den andra för att skydda din egen bas. Resten av lägena stöder också interaktionen mellan spelare, där det överlevande vinnande laget.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more