Dina bokmärken

Pet Party

Alternativa namn:

Bra spel Pet Party för de minsta. Om ditt barn har aldrig haft ett hem eller små djur inte kan starta djuren på grund av allergi eller någon annan sjukdom, men har en liten fyrbent vän är alltid verkligen gillar detta spel - den perfekta lösningen. Nu barnet kommer att kunna ta hand om ett barn djur med deras utveckla den och foder. Dessutom kommer systemet att ständigt erbjuda att utföra intressanta uppdrag och uppgifter. Utföra uppdrag Systemet kommer att ge extra poäng, bonusar och en mängd gåvor för dina små varelser. Pet Party på nätet - det är underbart och typ av spelutvecklare Plinga Play. Här kan du också få bonus och hennes dagliga besök. Efter fem dagar, om du regelbundet varje dag, gick till spelet, kommer systemet att göra dig en överraskning, och så varje gång! För att visualisera vad är det med det här spelet kan du testa den genom att klicka på knappen "Testa den» längst ner på anmälningsblanketten.

Innan du haft att göra med alla spel från Plinga, då du Pet partiregistrering kommer att vara mycket snabb. Mer exakt registrera att du inte behöver för att starta spelet kan du helt enkelt bara logga in PP enligt dess tidigare inspelade data. Om du är den första bekantskap, var beredd på att du måste fylla i en särskild blankett. Till spelets gränssnitt mer begripliga talande spelare, kan det översättas till ryska och ersätter amerikanska flaggan i övre högra hörnet på skärmen (som är spelskärmen, inte den sidan av spelet) till den ryska.

1. Precis i mitten av spelskärmen framför dig kommer att presenteras för anmälningsblankett. Alternativt kan du logga in på ditt konto på Facebook, om inte - i den översta rutan spel som heter "E-post» måste ange din e-postadress.

2. Line "Password" måste fylla ditt unika lösenord för att logga in på ditt personliga konto. Rekommenderar att du väljer ett starkt lösenord nog att spela spelet Pet partiet var säkra och tillförlitliga.

3. Därefter frågar systemet dig att skriva in ett användarnamn i motsvarande fält. Det är hur du kommer att hantera förvaltningen och Plinga i detta och i andra spel av detta projekt, eftersom registrering en gång, kommer du att använda ditt konto och för att komma in i andra spel av den här utvecklaren.

4. Så att du kan slutföra din registrering i systemet så snart som möjligt och började spela Pet Party måste godkänna villkoren i användaravtalet och reglerna för systemet. Du kan göra detta genom att sätta fågeln framför raden "Jag håller med."

5. Om du vill ha en vanlig e-nyhetsbrev e-post från förvaltningen, sätta fågeln i nästa rad, "Jag vill prenumerera på", om inte, kan du lämna detta fält tomt.

6. Klicka på "Registrera".

Så som visas, kan det här spelet fängsla ett barn en bra lång tid, förutom att spela Pet Party gratis, och du behöver inte installera några extra tjuder.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more