Dina bokmärken

Persona 5 Royal

Alternativa namn:

Persona 5 Royal är ett spännande RPG i orientalisk stil. Du kan spela Persona 5 Royal på PC. Grafiken är vacker och färgstark i anime-stil med många effekter under strider. Spelet låter bra, musiken matchar den övergripande stilen och kommer säkerligen att tilltala många spelare.

Huvudpersonen i spelet är en skolpojke som bor i Tokyo. Han var den vanligaste studenten, men en dag såg han en konstig dröm och hans liv förändrades. Förvandla dig till Phantom Thief och gå med i kampen för rättvisa.

Det blir enkelt att hantera din karaktär tack vare det bekväma och intuitiva gränssnittet. Dessutom finns det tips i början av spelet för nybörjare.

När du har blivit lite bekant med funktionerna i spelet, gå på ett äventyr.

Du kommer att ha mycket att göra i Persona 5 Royal:

  • Utforska Tokyos territorium, det är en enorm metropol som kommer att ta tid att utforska
  • Skapa en håla av tjuvar där din karaktär säkert kan skada utrustning och träna
  • Lär dig nya kampsportstekniker och utveckla huvudpersonens inre styrka
  • Kämpa mot tusentals fiender i spektakulära slagsmål med otroliga specialeffekter
  • Samla en arsenal av den bästa utrustningen som gör att du kan segra över starkare motståndare
  • Hitta vänner och allierade i staden

Alla dessa uppgifter kommer du att göra när du spelar Persona 5 Royal PC.

I början är din karaktär inte en särskilt skicklig krigare, men med tiden kommer han inte att ha någon motsvarighet. Vilken typ av fighter han kommer att bli beror på dig, välj stridsstil och vapen efter eget gottfinnande.

Hitta vänner i denna sagovärld och samla ett team. Det är mycket lättare att möta faror tillsammans. Försök att se till att ditt lag har krigare av olika stilar, som kompletterar varandras färdigheter, de kommer att vara oövervinnerliga för fiender.

Truppens sammansättning kan fyllas på med nya karaktärer och ändras efter behov.

Ju mer erfaren du blir, desto kraftfullare fiender kommer ditt lag att möta på vägen, var beredd på detta.

Utvecklarna som fick det här spelet att dyka upp har redan släppt flera populära projekt. Den här gången gladde de fansen igen. Spelet visade sig vara väldigt stämningsfullt i anime-andan och kommer säkerligen att vinna miljontals människors hjärtan runt om i världen.

röstskådespeleri finns på både japanska och engelska, vilket kommer att utöka publiken avsevärt.

Förutom huvudspelet finns det mycket extra innehåll som du också kan få om du vill.

Innan du kastar dig ut i äventyrsvärlden måste du ladda ner och installera Persona 5 Royal.

Persona 5 Royal gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. För att köpa spelet, gå till Steam-portalen eller besök utvecklarens webbplats; du måste också betala för ytterligare innehåll. Som tur är finns det ofta reor där du kan köpa spelet till rabatterat pris.

Börja spela just nu för att hitta nya vänner i den magiska världen av Persona 5 Royal och tillsammans med dem återställa rättvisan genom att straffa skurkarna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more