Dina bokmärken

Exilens väg

Alternativa namn:

Path of Exile är ett av de mest betydelsefulla action-RPG-spelen sedan genrens start. Spelet släpptes för länge sedan, men grafiken ser bra ut även med dagens mått mätt. Ljuddesign ger heller inga invändningar. Men det är inte grafiken som skiljer detta projekt från ett antal liknande spel. Detta är det mest hardcore-spelet i genren. Om du enkelt och naturligt vill gå igenom ytterligare ett RPG på ett par kvällar, så är det inte alls så. Även sanna mästare i genren kommer att behöva arbeta hårt här.

Innan du spelar Path of Exile, välj en klass, det finns sex huvudsakliga här:

  • Savage - Conqueror, Warchief, Berserker
  • Huntress - Sniper, Raider, Tracker
  • Häxa - Necromancer, Elemental Mage, Occultist
  • Duelist - Slayer, Dimacher, Champion
  • Präst - inkvisitor, hierofant, beskyddare
  • Bandit - Assassin, Saboteur, Rogue
  • Adelsdam

Som du kan förstå av den här listan är spelets klasser inte så enkla, de flesta klasserna har även underklasser med totalt arton.

Utjämningssystemet i spelet är, utan att överdriva, enastående. Det finns ungefär ett och ett halvt tusen färdigheter, vilken av dem att utveckla är inte lätt att välja. Du kan experimentera i det oändliga, men du bör bara göra detta om du är en extremt erfaren spelare i den här genren. Om du inte vill slösa tid på oändliga experiment eller inte är en så erfaren spelare, kan du enkelt hitta färdiga utvecklingsscheman på Internet utan större svårighet.

Om du vågar och börjar spela, var beredd på att din karaktär kommer att dö ganska ofta, du behöver bara stå ut med det. På vissa ställen i spelet är komplexiteten över gränsen och den typ av pumpning med vilken du bekvämt kan gå igenom spelet existerar helt enkelt inte. Vi måste anstränga oss och förstå det svåra stridssystemet. Att göra mål på motståndare med de enklaste slagen, som ibland är fallet i sådana spel, kommer inte att fungera här.

I början av spelet lär du dig grunderna och skickas sedan för att ta reda på resten på egen hand. Utbildningen är kort och inte påträngande. Erfarna spelare kommer att älska detta. Det irriterar många när du redan vill spela, och i detta ögonblick tar utvecklarna dig halva spelet i handen och visar och förklarar allt.

Praktiskt taget från de första minuterna börjar ett fullfjädrat spel här. De ger dig inte tid att bygga upp. Var beredd på att du kanske inte slutför det första startuppdraget på ett försök, särskilt om du är ny på spel av denna genre.

Spelet har en inbyggd marknad där spelare kan handla. Men tro inte att allt här kan köpas för guld, valutan när man gör transaktioner är olika material för att förbättra vapen eller rustningar. I själva verket, istället för handel, finns det byteshandel.

Du kan ladda ner

Path of Exile gratis på PC om du följer länken på denna sida. Spelet är verkligen helt gratis. Det finns köp i spelet här, men det här är bara visuella utsmyckningar, utvecklarna såg specifikt till att köp inte påverkar spelet på något sätt. Genom att köpa något i spelet uttrycker du i själva verket tacksamhet till utvecklarna för deras fantastiska arbete, men ingen tvingar dig att göra detta.

Installera spelet just nu och börja din resa genom fantasivärlden! Om bara ovanstående inte skrämde dig för mycket ;)

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more