Dina bokmärken

Path of Evil: Immortal Hunter

Alternativa namn: Ondskans väg

Path of Evil: Immortal Hunter - nästan som Diablo, men mer mobil

Path of Evil (PoE)-spel från TINYSOFT spelstudio, som främst specialiserar sig på slots. Detta är ett slags test av pennan, och plötsligt kommer en kvalitetsprodukt att dyka upp och spelarna kommer att vara förtjusta. För tillfället är spelet fortfarande under utveckling. Du hittar inte här någon skärmsläckare eller videoberättelse från vilken allt började. Path of Evil är en enkel kopia av det berömda RPG från början av nittiotalet, men bara för mobila enheter. Själva spelandet och utjämningen av karaktären förenklas så mycket som möjligt. Vill du spela? Kom in, ladda ner och spring genom fängelsehålorna.

Det finns ingen möjlighet till karaktärsval och anpassning här, din väg börjar omedelbart i en av fängelsehålorna. På bara några få steg kommer du att visas hur man bekämpar och dödar onda andar. Vilket är ganska enkelt... i början. Ta med hjälten till skelettet så börjar han automatiskt slå honom med ett svärd. Om du vill slå till med en besvärjelse, tryck på motsvarande knapp längst ner till höger. Joystick-rörelse från nedre vänstra hörnet är en klassiker för mobil rollspelskontroll.

Nivellering av karaktären

Din hjälte har nivåer, färdigheter och egenskaper:

 1. Leva upp genom att gå igenom fängelsehålor och förstöra monster.
 2. Uppgradera din statistik genom att höja nivån. Med varje nivå får du upp till 5 statpoäng.
 3. Färdigheter finns i strid från kistor i slutet av varje nivå. De är av olika sällsynthet och styrka. Upp till 3 färdigheter kan användas i strid. Färdigheter är strid och buffs (öka prestandan under en viss tid).

Var uppmärksam på utrustningen. Det erhålls också från kistor i slutet av nivån (fängelsehålan). Ju svårare nivå, desto brantare priser. Var och en av fängelsehålorna är små i storlek, men låt inte det lura dig, det kommer att bli lätt. Ja, Path of Evil: Immortal Hunter är en förenklad analog, men från och med den andra nivån finns det fler och fler monster och de är tjocka. Vi rekommenderar att du använder karaktärens huvudsakliga färdighet eftertänksamt. Den orsakar mycket skada och används endast en gång per nivå.

Utrustning och dess typer

Förutom de tre färdigheterna kan hjälten utrustas med utrustning. En fullt klädd fighter har fler träffpunkter och mana, skydd mot olika typer av skador och orsakar följaktligen mer skada på fienden. Du kan bära på din karaktär:

 • stövlar
 • hjälm
 • två ringar
 • axelvaddar
 • handskar
 • vapen
 • sköld
 • rustning

Utrustning har olika sällsynthet, det påverkar egenskaperna och bonusarna. Ju högre sällsynthet, desto bättre föremål. Om du klär en fighter i all den legendariska rustningen, betrakta honom som krigsguden - det är nästan omöjligt att döda honom.

Du kan ladda ner Path of Evil: Immortal Hunter gratis på vår portal genom att klicka på lämplig knapp, eller på någon av spelmarknaderna för Android- och iOS-enheter. Spelet är gratis, men genom att spendera ett par dollar kan du köpa en kista med värdefulla priser (till exempel legendariska färdigheter).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more