Dina bokmärken

Pansarkåren

Alternativa namn:

Panzer Corps är en enastående turbaserad strategi om händelserna under andra världskriget. Du kan spela Panzer Corps på PC. Grafiken är ganska enkel, men detta är inget hinder för denna genre. Röstskådespeleriet är bra, musiken är vald i enlighet med eran.

När man skapade Panzer Corps, inspirerades utvecklarna av den legendariska Panzer General, som i sin tur ärvde många av funktionerna i taktiska strategier för bordsskivor.

Som redan nämnts kommer detta spel att tillåta alla att ta del av händelserna under andra världskriget genom att ta ansvar för kampanjen.

Gränssnittet är inte komplicerat och gör det möjligt för nybörjare att snabbt lära sig hur man styr spelet. För att underlätta inlärningen innehåller Panzer Corps tips.

Efter detta väntar många svåra strider och andra uppgifter på dig:

  • Kämpa om resurser och ta kontroll över nya territorier
  • Ställ in logistik så att dina enheter kan röra sig i territoriet snabbare
  • Öka arméns storlek, stärk trupperna med utrustning och flyg
  • Välj lämpliga positioner för strider kan ge fördelar och minska effektiviteten hos fiendens kämpar
  • Vinn storskaliga strider på territoriet i alla länder som drabbats av andra världskriget

Här är huvudaktiviteterna i Panzer Corps PC.

I det här spelet kommer du att få en unik möjlighet att delta i militära kampanjer i alla territorier där striderna under andra världskriget ägde rum, från strider i Stilla havet till konfrontationer i vidderna av Östeuropa och till och med Afrika.

Att vinna vart och ett av uppdragen är inte lätt och kanske inte lyckas vid första försöket. Bli inte upprörd, du kommer att få möjlighet att försöka igen.

Flera lägen är tillgängliga, det kan vara en kampanj eller ett enda uppdrag, de är alla intressanta. Svårighetsgraden kan justeras individuellt.

Rätta taktik är inte alltid den mest korrekta det är bättre att planera strider på ett sådant sätt att man får en fördel på grund av lättnaden och typen av terräng. Klipp av fiendens logistiknoder, detta kommer att avsevärt komplicera stridsoperationer och påskynda din seger.

Försök att ta hand om dina enheter; när du får erfarenhet av strider kommer deras kapacitet på slagfältet att öka avsevärt.

Förutom kampanjer och uppdrag från utvecklarna, stödjer Panzer Corps uppladdning av användarinnehåll. Spela hundratals uppdrag skapade av spelargemenskapen.

Det finns en bekväm redigerare, tack vare vilken du kommer att ha möjlighet att skapa dina egna skript och dela dem med andra människor.

För att starta spelet måste du ladda ner och installera Panzer Corps på din dator. En internetanslutning krävs inte när du spelar.

Panzer Corps laddas ner gratis på PC, tyvärr fungerar det inte. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats. Idag är spelet en klassiker eftersom priset är lågt.

Börja spela just nu för att visa upp dina talanger som befälhavare i storskaliga strider i en av de största konflikterna i historien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more