Dina bokmärken

Paleo Pines

Alternativa namn:

Paleo Pines är ett spännande spel inom farmgenren. Du kan spela på PC. 3D-grafiken är ljus och färgstark, precis som i moderna tecknade serier. Röstskådespeleriet håller hög kvalitet, musiken är munter och lyfter stämningen. Prestandakraven är låga.

I spelet kommer du att transporteras till den fantastiska ön Paleo Pines där människor och dinosaurier av olika arter lever tillsammans. Jordbruk i en så ovanlig värld är en mycket intressant aktivitet.

Innan du börjar, skapa en karaktär, för detta finns det en bekväm redigerare där du kommer att ha möjlighet att välja ansiktsdrag, kroppstyp, frisyr och hudfärg för huvudpersonen eller hjältinnan. När du har hanterat detta kan du börja spela.

För nybörjare finns det flera träningsuppdrag under vilka spelare kommer att kunna lära sig alla invecklade kontroller.

Många uppgifter väntar dig under spelet:

  • Odla växter på gården
  • Bygg och uppgradera nya byggnader och verkstäder
  • Res runt ön och hitta alla dolda platser
  • Möt de nya dinosaurierna

Detta är en förkortad lista över vad du ska göra på Paleo Pines.

Gården du måste sköta är inte helt vanlig, den är också ett skydd för dinosaurier.

I början av spelet kommer du inte att ha många husdjur, men när du åker på en resa runt den mystiska ön kommer du att ha möjlighet att hitta nya invånare för skydd. Ta hand om gårdens invånare och glöm inte att besöka dem regelbundet.

Dina dinosauriehusdjur kommer att vara användbara för att hjälpa dig sköta din gård. Du kan också bli vän med dem och spela.

Hur denna magiska plats kommer att se ut beror på dina preferenser. Ordna byggnader som du vill, installera dekorationer och trädgårdsmöbler. Ge tröst till huset där huvudpersonen ska bo och skaffa möbler.

Ön är ganska stor, det kommer att vara svårt att utforska alla platser till fots, vilket är anledningen till att utvecklarna har tillhandahållit transport åt dig. Det här är en söt dinosaurie som du definitivt kommer att få vänner med och gå igenom många äventyr tillsammans.

Alla områden på ön kommer inte att vara tillgängliga omedelbart, för att öppna nya regioner måste vissa villkor uppfyllas. Landskapen som du kommer att resa genom är mycket pittoreska och du kan beundra dem under lång tid.

Handla varor som produceras på gården för att tjäna pengar som du kan köpa dekorationer och användbara föremål för.

Att spela Paleo Pines på PC kommer att bli mycket intressant; många uppdrag och komiska situationer väntar dig i Arriacotta Islands vidsträckta storhet.

Spelet kräver ingen internetanslutning, ladda bara ner installationsfilerna så kommer du att kunna ha kul i dinosauriernas sällskap offline.

Paleo Pines laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet på utvecklarens webbplats eller på Steam-portalen. Det finns en chans att spelet just nu är till rea till en enorm rabatt!

Börja spela just nu om du vill träffa vänliga dinosaurier och bygga din drömgård med dem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more