Dina bokmärken

Overwatch

Alternativa namn: Overvotch

Game Overwatch: en strid för framtiden.

I november 2014 På BlizzCon-festivalen av Blizzard Entertainment presenterade utvecklaren och utgivaren Overwatch, som var innesluten inom ramen för den ledande shootergenren.

С början av 2015 Fram till december genomfördes stängda beta-tester för att identifiera fel och få feedback från spelare på spelmekaniken och balansering. Det finns inga beta tester längre i år, men senast 21 tills spelet släpps. 06. 216 kommer de att återupptas.

Altid vet vi att övervakning nedladdning kommer att vara möjligt för plattformar:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

On hjälten spår.

Det verkar som att utvecklarna har bestämt sig för att gå, så att gå! Valet av hjältar har vuxit till den 21: e karaktären, och det är säkerligen inte gränsen. Och alla ser så olika ut att du inte kan förvirra dem, och allas talanger är unika för att kunna använda dem mer effektivt i de kommande striderna.

Players kommer in i världen där kriget bröt ut och händelserna är i full gång. Overwatch är en speciell enhet av hjältar från olika länder, skapade speciellt för att besegra orättvisor, för att hjälpa de förtryckta och återställa fred till planeten.

Organisationen fullbordade sin funktion, och ordningen regerade verkligen på jorden. Tio år spenderades på forskning, vetenskapliga uppfinningar, unika upptäckter. När enheten inte längre behövdes, avskedades den, men något gick fel igen, och det blev klart att världen inte var redo att dela med hjältarna.

Overwatch är igen efterfrågan, och det finns öppna lediga platser för spelare som är redo att välja sin roll. Du kan bli en robotmonk från Shambhala, beväpnad med en hammare och rustningskrigare, en tidsresenär, en målmedveten säkerhetschef från den egyptiska Giza-basen, en graciös hinduistisk arkitekt och välja bland många andra roller. Huvudinformationen om varje tecken är tillgänglig: ålder, namn, yrke, verksamhetsbas och tillhörande ett bolag, men full potential och handlingssätt kommer endast att avslöjas under spelet.

Effektiv användning av hjältar kommer säkert att ge seger. De kan användas i fyra riktningar:

 • Försvar - skyddar de ockuperade territorierna av allierade, tillåter inte fienden att tränga in i frontlinjen,
 • Storm - du kan inte göra utan denna hjälte när du tar poäng skyddad av fienden,
 • Support - läka sår, multiplicera styrkorna av allierade flera gånger,
 • Tank - först går på attacken, vilket leder till skador och förvirring i fiendernas led. Den är hård och nästan oövervinnlig, skyddad av stark rustning.

Bet hjältar ställer en mängd olika mål och uppgifter, vars genomförande kommer att bli framgångsrikt om du studerar krigareens talanger och väljer de som bättre kan klara av transport via Kings Row-utrustning med EMR, skydd av Anubis tempel och i utförandet av andra uppdrag.

Du kan spela i "ackompanjemang" eller "infångningspunkter" lägen. För varje gav sina egna kartor och intressanta uppgifter. Förresten, tillsammans med tecknen och andra tillägg, kommer nya kort att vara tillgängliga gratis till de spelare som passar på att köpa och ladda ner Overwatch i förskott efter utgåvan.

Under vistelsen i "underhåll" övervakning på datorn levererar första laget varan, den andra försöker störa uppdraget. I "fångstpunkterna" för att ta kontroll över det specifika territoriet i kartövervakningen.

Systemkrav

Minsta:

 • OP: 768 MB videominne och 4 GB systemminne 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • videokort: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 eller Intel HD-grafik 4400
 • Processor: Intel Core i3 eller AMD Phenom X3 865
 • diskutrymme: 5 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more