Dina bokmärken

Overkings

Alternativa namn: OverKings

Online spel Overkings & ndash; ganska ung multiplayer webbläsare RPG. Om du är trött på leksaker och laquo; knäppt & raquo; regler och konventioner, välkommen till den fantastiska medeltida världen Overkings nätet & ndash; en värld där din hjälte kommer att få fullständig handlingsfrihet och det är för & laquo; ingenting kommer & raquo;. & Nbsp;

Vi börjar naturligtvis att skapa ett personligt konto. Observera att online-registrering Overkings erbjuder omedelbart att välja klassen din karaktär. Åtta klasser & ndash; Amazonaka, häxa, trollkarl, Barbarian, Dryad, Enchantress och Assassin Sentinel. Du ger bara namnet på hans karaktär. Dessutom anger användarnamn (e-postadress) och lösenord och är överens om att de regler och användaravtal. Denna registrering Overkings & nbsp; är klar.

& nbsp;

för att se till att registreringen i spelet Overkings framgångsrik och gå för kronan den Allsmäktiges! Vår karaktär har nästan skapat och nu kan du välja den yrket, att bekanta sig med dess funktioner. Heroes ganska godtyckligt delas in i positiva och negativa tecken, för som vi sagt tidigare, kan alla Overkings pjäs av deras regler. Under detta & laquo; demokrati och raquo; Det innebär att du inte kommer att be om lov för att attackera fienden, och i ännu högre grad att råna honom. Utjämning din karaktär beror bara på dina önskemål och ndash; & Nbsp; du vill slåss, besöka platsen för striden, vill bli rik, som bedriver handel och ekonomi, men vill ha äventyr, gå klaner av resenärer och gå på en resa genom okända vägar har denna mystiska värld.

& nbsp;

Overkings online-spel där spelarna tävlar mot miljön (med en mängd olika monster och bossar) och mot spelare (naturliga strid). Förutom uppdragen i detta spelläge, kan du också ta del i tillfångatagandet av lås och har stridserfarenhet, för att vinna makt och resurser för att berika sig själva på bekostnad av den besegrade. Om du vill gå mer fred & ndash; bygga slott, som bedriver utvinning av resurser, utveckla sina färdigheter i en krigare taktik och njuta av skönheten omkring dig. Om du bli rik nog, kommer du att kunna ge några artefakter och rustningar, som det finns väldigt många här, och som i hög grad kommer att hjälpa dig att spela & nbsp; Overkings genomgått minst skada.

& nbsp;

Overkings online-spel består av fem regioner (platser):

- berville, fridfull by omgiven av skog i dalen Gvirdol,

- Conchobar, staden pärla av hans rike,

- Anomikon, stads fördärvar, där det finns kaos, sjukdom och galenskap;

- Veron, en gång levande riket, och nu & ndash; jakt varulvar,

- Norliht & ndash; kungarike dam snö & ndash; Drottning Hel.

Varje region har en historia av ära och nedgångar i varje levande varelse -oborotni olika zombies, folk-jättar. Alla dessa legender och otroligt beroendeframkallande spel & nbsp; Overkings online med varje nytt uppdrag blir mer och mer spännande.

& nbsp;

Dessutom väntar du på & nbsp; de storslagna naturlandskap i kvalitet grafikprestanda, samt kommunicera med människor nära dig med samma intressen. Efter att ha spelat spelet online & nbsp; Overkings inte nödvändigtvis samma sak, det finns alltid möjlighet att ansluta sig till klanen av likasinnade och tillsammans med dem för att marschera till huvudmålet & ndash; krona den Allsmäktige. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more