Bokmärken

Reflektion av universum

Alternativa namn: Reflektion av universum

återspegling av universum på nätet & nbsp; - det är ett shareware multiplayer spel i genren science fiction med ett unikt ekonomiskt system. Online Game & nbsp; Reflektion av Universum & nbsp; Tryck inte spelaren till en dator specifika systemkrav.

Registrera dig i spelet & nbsp; Reflektion av Universum & nbsp; är enkel och tar inte mycket av din tid. Registrera dig & nbsp; Reflektion universum kommer att be dig att ange ett användarnamn och ndash; namn, & nbsp; genom vilken du in i spelet, lösenord smeknamn & ndash; Det namn under vilket ni vet i spelet, e-postlåda. Även återspegling av universum på nätet & nbsp; kommer registreringen att be dig att skriva vilken typ av grafikkort. I slutet måste du gå med på att villkoren i användaravtalet, samt att anta spelreglerna. Sedan för att starta spelet, måste du ladda ner klienten och ndash; ett särskilt program som är installerat på din dator och optimerar din Internet-trafik samtidigt minskar risken för fel vid visning av grafik.

Reflektion av universum online-spel & nbsp; Den tillåter användare medan de spelar i en återspegling av universum, för att tjäna pengar i strider eller genom att sälja saker som produceras, och sedan & nbsp; pengar att översätta till verkliga. För produktion av livsmedel, vapen och andra föremål i syfte att säljas vidare, måste du titta på spelsajten resurser. & Nbsp;

& nbsp; I början av spelet får du ett hagelgevär med patroner och en minimisats. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa sin styrka i skytte, och samtidigt njuta av delar av 3D-shooter (spel- och laquo; skytten & raquo;), som innehåller spelet Reflection universum nätet. & Nbsp; Med detta vapen du kan jaga fauna av planeten.

För din karaktär i spelet finns en stor potential handel

- butik där du kan köpa allt du behöver & ndash; från vapen till mat,

- uppköp, där du kan göra något snarast att sälja, att snarast få medel

- & nbsp; en auktion där du ställa in din egen unika produkt.

& nbsp; din karaktär kan välja sin egen väg för utveckling och tjäna pengar på något av följande områden:

- produktion,

- insamling,

- produktion av vapen

- jordbruket,

- service till Självförsvar Forces

- politiska aktiviteter,

- skapa sin egen fullfjädrad spel,

- skapandet och utvecklingen av hans klan.

Även om den ekonomiska modellen i spelet så nära verkligheten, men när du spelar spelet & nbsp; återspegling av universum på nätet, sedan fördjupa dig i en värld av jordens sjunde årtusendet. & Nbsp; väl preciseras nyanserna i spelet i världen, dess värderingar, ett system av sociala relationer och kulturella särdrag.

För att spela upp & nbsp; återspegling av universum, måste du kunna använda under strid naturliga skyddsrum & nbsp; - du kommer inte att kunna undvika de flygande kulor. För skott på mål inte kommer att behöva klicka på armen, eftersom systemet fungerar synen. Dessutom har spelutvecklare infört ett intressant stridssystem alternativet & ndash; Om du av misstag & nbsp; kommer att skjuta, kan du skada dess allierade. Spelet har ett brett utbud av vapen, färdigheter som din karaktär kommer att växa tillsammans med tillväxtnivån.

När du spelar spelet online & nbsp; återspegling av universum, kan du välja en en av åtta strids yrken som löser alla affärsfrågor och göra sina pengar på slagfältet.

En annan fördel med spelet är att din karaktär, om så önskas, kan ändra sitt yrke utan att förlora den kompetens och erfarenhet.

Det här spelet kommer att fördjupa dig i en så gott som verkliga världen av framtiden efter den stora katastrofen, och där kommer du att kunna tjäna pengar att leva på jorden i dag.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more