Dina bokmärken

Siege Online

Alternativa namn: Siege Online

Multiplayer Online Siege är ett original 3D-strategi medeltida tema, där du kommer att delta i att bygga slott, och bosatte sig i nya områden av sin fångst. De unika spelmekaniken, dra en rolig animation och en unik stridssystem & ndash; Här är vad du kommer att stöta på när du börjar spela spelet Siege nätet. Här befinner du dig i en typisk medeltiden, och föredrar att söka efter de tre viktigaste delarna av Stone Gate. Endast genom att kombinera alla tre delarna kan återföras till folket och enighet att avsluta kriget. Här är en legend erbjuda oss rollspel spelutvecklare Siege nätet. Tja, gå bekanta dig med dess funktioner. & Nbsp;

Processen att skapa ett konto vid första anblicken ser lite förvirrande, men egentligen, som sådan Siege Online registrering inte krävas. Men det kommer att kräva först och främst, innan du spelar i belägringen, det är hämtat, packa upp och installera spelet klienten. Du kan ladda ner den utan problem på den officiella webbplatsen. Därför måste du vara fast eftersom det är ditt konto och registrering av belägring. Men i framtiden, om du vill ta emot nyhetsbrev och annan serviceinformation, din registrering i spelet Belägringen kommer att kräva en e-postadress. För att spela spelet online Siege önskvärt att konfigurationen av datorn uppfylla systemkraven:

& bull; operativsystemet Microsoft Windows XP / Vista,

& bull; processor Intel Pentium II (AMD Athlon eller bättre); & nbsp;

& bull; minnet av 512 MB RAM; & nbsp;

& bull; grafikkort med DirectX 9 stöd. 0;

& bull; ledigt hårddiskutrymme 300MB; & nbsp;

& bull; Anslut till Internet utan en proxyserver.

Som med alla strategi (i de flesta fall) Siege nätet inte kommer att komplicera du startar skapa spelet karaktär och val ras. Det finns inget där. Spelets figurer representerade:

& bull; riddare, & nbsp;

& bull; krigare & nbsp;

Av som väljer sin egen mycket trevlig. Förutom att din karaktär, du tilldelas landet. Där kommer du att bygga slottet, vilket gör den oåtkomlig som möjligt. Valet av vapen belägring online-spel erbjuder en mycket typisk medeltida tema & ndash; kurs:

& bull; ax & nbsp;

& bull; spikklubbor, & nbsp;

& bull; svärd, & nbsp;

& bull; bågar och så vidare. & Nbsp;

ursprungliga stridssystem som beror på & nbsp; hur är saker som händer i ditt slott. När allt är tyst, yunnity sedan alla dina trogna krigare gå på attack, men om problemen i slottet, medan antalet och angriparnas yunnitov påverkas signifikant. Tja, spelet online & nbsp; Belägringen och tillhör genren av strategi. & Nbsp;

Även om delar av rollspel här tillräckligt & ndash; utveckla din karaktär, kan du passera genom uppdrag eller delta i spel ekonomin (produktion och handel management). Det finns tre kör resursen:

& bull; trä, & nbsp;

& bull; järn

& bull; koppar. & Nbsp;

för att extrahera dem, respektive, vid ett sågverk eller en gruva. Resurser till min gå till nya länder, de kallas Wild (en av den senaste uppdateringen av spelet). Men se upp, det du väntar på rövarna och rätten till fri produktion kommer att behöva göra några striderna. Vill du inte? Välj sedan de särskilda uppdrag, de kallas & laquo; Koppar & raquo; eller & laquo; Järn & raquo;, där du får en bonus som indikeras av titeln på resursen. Förutom uppdragen och resurser, kan du gå & laquo; & raquo;, klanirovaniem tobish skapa din klan och sedan hela ordern. Den egenheten att hela processen är att din status beror på status av de människor som kommer att gå in i din klan eller beställning. Till exempel, samla dig runt själva baroner och du redan har fått status som en viscount, och så vidare. d. Och slutligen, en sak, som inte gör ont att veta & ndash; när du spelar i belägringen, glöm inte & ndash; Eventuella skador kommer att skada inte bara ditt rykte, och även påverka ditt material välbefinnande. & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more