Dina bokmärken

Ordning och kaos 2

Alternativa namn:

Order Chaos 2 är ett action-RPG som utspelar sig i en fantasivärld där magi finns överallt. Du kan spela på mobila enheter. 3D-grafiken ser ganska bra ut, medan spelet inte är alltför krävande på hårdvaruprestanda. Röstskådespeleriet görs professionellt, musiken är trevlig och kommer inte att vara irriterande även under långa spelsessioner.

Under spelet kommer du in i en värld av kaos och ordning mellan vilka det finns en konfrontation. Du har en lång resa genom fantasivärlden i ett försök att rätta till misstaget som inträffade i det förflutna och rädda denna plats från förstörelse. På den här vägen kommer du inte att vara ensam, tusentals spelare från hela världen kommer att följa med dig, eftersom spelet är multiplayer.

Innan du börjar, gå igenom lite träning, det tar inte lång tid eftersom gränssnittet är enkelt och intuitivt.

Vägen är lång:

 • Utforska den magiska världen, besök alla biomer och beundra landskapet
 • Kämpa mot fiender och skaffa erfarenhet
 • Förbättra dina färdigheter, lär dig nya trick och trollformler
 • Skapa och uppgradera utrustning och vapen
 • Chatta med andra spelare, skapa allianser och handla
 • Kämpa i PvP-strider

Denna lista visar bara några av uppdragen i spelet. Du kommer att lära dig om resten när du spelar Order Chaos 2.

Plotten är intressant, det är värt att börja med slutförandet av huvuduppgifterna.

Välj din ras, klass och åk på äventyr.

 1. Orcs
 2. People
 3. Elves
 4. Mendeli
 5. Kratans

Det finns också flera klasser:

 1. Berserkers
 2. Pathfinders
 3. Mages
 4. Warriors
 5. munkar

Spelet är under aktiv utveckling, och för tillfället när du läser den här texten kan det finnas ännu fler alternativ.

Småningom kommer du att få den nödvändiga erfarenheten och utrustningen för att du ska kunna prova på dueller med andra spelare eller ta på dig kollektiva uppgifter.

Slag äger rum i realtid, arsenalen av trick är inte särskilt stor till en början, men med tiden kommer du att ha möjlighet att utöka den. Du kan lära dig nya trick när du går upp i nivå. Det är värt att ge företräde åt de färdigheter som är mer i linje med din individuella kampstil.

Besök spelet varje dag om du vill få presenter för att logga in, och i slutet av veckan väntar en ännu mer värdefull överraskning dig.

evenemang med teman äger rum i spelet på helgdagar. För att ta del av dem, stäng inte av automatiska speluppdateringar eller leta efter nya versioner manuellt.

Spelbutiken uppdaterar regelbundet sortimentet. Du kan köpa material för att förbättra utrustning, vapen, förstärkare och andra föremål. Betala för köp med spelvaluta eller pengar. Det är inte nödvändigt att spendera pengar, du kan spela utan dem.

A stabil internetanslutning krävs, så du kan bara spela på platser där din operatör har täckning eller wifi-nätverk är tillgängliga.

Beställ Chaos 2 ladda ner gratis på Android du kan använda länken på denna sida.

Börja spela just nu för att rädda världen som är på väg att förstöras!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more