Dina bokmärken

Operation 7

Alternativa namn: Operation 7

För alla älskare av spelet i stil med & laquo; Counter-Strike & raquo; Koreanska utvecklare har skapat ett spel-anhängare Drift 7 nätet. Tactical fri-2-play (gratis) online spel Operation 7 är ett multiplayer shooter (eller i vår & laquo; skytten & raquo;) i den första personen med den klassiska uppdelningen i två lag. Ryska versionen av spelet är redan representerat på Internet och är helt anpassad.

& nbsp;

Systemkrav, en förteckning över vilka ger utvecklare och kunskap hjälper dig att enkelt spela spelet online Operation 7 på följande sätt:

& bull; OS: Windows XP, 7, Vista

& bull; Pentium IV-processor 1. 8 MHz

& bull; -1 GB RAM

& bull; GeForce4 MX440 grafikkort eller ATI Radeon 9200

& bull; 2GB hårddiskutrymme

& nbsp;

Gå i spelet Operation 7 är inte en stor sak. Kontot har skapats på den officiella webbplatsen för detta måste du ange en standarduppsättning av uppgifter

& bull; en unik inloggning (användarnamn)

& bull; e-postadressen är giltig

& bull; generera och bekräfta lösenordet

& nbsp;

Då lära känna och acceptera användaravtalet och testade: räkna röda målet på bilden och, om så önskas, prenumerera på nyhetsbrevet. Detta, i själva verket, och kommer att slutföras för dig i Operation 7 onlineregistrering.

& nbsp;

När du aktiverar en länk till ditt konto och se till att registreringen Operation 7 är riktigt lyckad, måste du ladda ner och installera på din dator, spelklienten & ndash; ett program som kommer att optimera din Internet-anslutning och slåss med olika buggar. Du kan ladda ner den på webbplatsen för spelet på fliken nedladdning. För att underlätta användning, kan programmet laddas ner på tre sätt:

& nbsp;

& bull; direkt till platsen

& bull; torrent

& bull, eller använda programmet Game Manager

& nbsp;

Nu kan vi gå till spelet och delta i skapandet av tecknet.

& nbsp;

Naturligtvis inte genren spelet inte innebära några komplicerade inställningar och många alternativ utseende, klass och andra delar av personidentifiering. Du väljer helt enkelt en avatar och vill länka kroppsdelar & ndash; ansikte, bål och ben. Sedan, för att börja spela Operation 7 kommer att behöva välja en kanal & ndash; är en portal som tar dig till en lämplig plats. Exempelvis är det alltså för nybörjare önskvärt att välja den första kanalen där du går med i samma & laquo; gröngöling & raquo; liksom själva. Totalt fyra kanaler: en för erfarna soldater, den tredje klanen, den fjärde och ndash; universella (för alla).

& nbsp;

Så, ett tecken skapas där att sända specificerat. Nu måste vi plocka upp en arsenal och ammunition. För vapnen går till affären & ndash; det & nbsp; har en stor variation. Speciella vapen för misshandel till sniper, eggvapen (en önskan), gevär, hagelgevär och pistoler, tungt artilleri i form av kulsprutor och granatkastare, och mycket mer. Ett utmärkande drag i användningen av vapen och ndash; möjligheten att delvis ersätta eller montera enskilda vapendelar.

& nbsp;

Tja, verkar det, kan vi börja redan i Operation 7 spela, men det är inte allt. Nu & nbsp; du behöver gå till lägret för utbildning. Det & nbsp; populärt förklara och visa dig vad som är vad i kampen och ge ett par tips när det gäller ytterligare deltagande i spelet. Och först efter att du kan gå att spela spelet Operation 7 nätet.

& nbsp;

Till en början, inte rusa till närliggande klaner bättre själv förlorar flera nivåer, så att säga, för att få handen. Sedan kan du gå med starkare spelare, men med er här väl fråga & ndash; striderna mellan klaner är särskilt hård. Vid 12: e nivån, om du har tillräckligt med pengar, kan du skapa din egen klan. & Nbsp;

Spelet Operation 7 på nätet är inte mycket komplexa mekaniken: pass nivå - få en bonus och resupply vapen, framgångsrik avfyrning & ndash; i statskassan pengar och erfarenhet. Förresten, att skyttet var framgångsrik, innan striden har möjlighet att & laquo; välja vapen & raquo; (för egen del och för motståndaren), så att du vet exakt vad de ska gå.

Operation 7 online-spel, där det finns ett system av leden och ndash; Det finns tre personal för att stiga till rang av varje, har en hel del att köra. Tja, ja, det är, och first-person shooter att köra och skjuta. Så arm och gå för de militära order! & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more