Dina bokmärken

One World

Alternativa namn: En värld, en värld

OneWorld & nbsp; på nätet & ndash; är en gratis webbläsare spel, med fantastisk grafik och animation. Du befinner dig i en mystisk och gåtfull värld där ligger & nbsp; en hel del intressant & hellip;

Online spel OneWorld finns i alla webbläsare och kräver ingen installation av spelklienten!

För att starta spelet, du behöver Gå OneWorld: när du registrerar med webbplatsen (http: // oneworld. QIP. ru /) måste du aktivera tjänsten QIP, för detta, klicka på knappen på huvudsidan för & laquo; Registrera dig & raquo; och i nästa sida anger du ett namn och logga in. Vidare, i ett nytt fönster, ange ditt lösenord, alternativ e-post, ditt kön, födelsedatum, ange koden som visas och acceptera villkoren i spelet. Efter allt detta, tryck och laquo; Klar & raquo;. Vidare, vid inträdet i spelet, måste du välja en sida (ljus eller mörk), karaktären kön, namn och avatar. Sedan, på en ny sida, skriv in din inloggning (e-post), lösenordet specifik kod och accepterar avtalet Spelregler. Klicka på & laquo; up & raquo; Registrering på det här spelet OneWorld över dig i spelet!

OneWorld online-spel, som redan nämnts, har en ljus och en mörk sida. Till den ljusa sidan anslöt sig till dvärgar, alver och Män och mörkret - skelett, mörka trollkarlar, Lychee och liknande ...

Spela OneWorld, du kommer att bli fem enheter (tecken) som kommer att bildas truppen. Varje enhet har sin egen kompetens som du behöver för att lära sig så att de kunde använda i spelet. Vid nederlag i striden, dina enheter dör inte, de är återfödas igen. Genom detta kommer du aldrig att förlora sin armé. Under spelets gång kommer dina karaktärer få erfarenhet och förvärva nya färdigheter som de kommer att vara starkare.

OneWorld online-spel har flera nivåer av grundläggande färdigheter som kan behärska dina enheter:

F & ndash; Detta är den lägsta nivån, vilket inkluderar: hantverk, magi, utrustning, vetenskap, ledning och kontroll,

E & ndash; på den här nivån är kända vapen färdigheter: stavar, dolkar, yxor, stridsklubbor - krigare och magiker - välj element som används i framtiden,

D & ndash; detta är en mer detaljerad nivå. Till exempel, i en viss kategori av magi, är din karaktär uppmanas att göra ett val bland elementen eller specifikt ämne Sorcery & hellip;

De andra nivåer (C, B, A) är analoga med det ovan. Skillnaden mellan dem är bara att de öka kraften i skador och läsa trollformler din karaktär eller enheter.

Din hjälte kämpar och inte slåss alternativ. Se striderna & ndash; Attack av fysisk och magisk, magiska och fysiskt skydd, Health Initiative, hälsa och Mana Regeneration i strid. Och genom att inte slåss & ndash; Återställa hälsa och mana, och häva förbannelsen av upplevelsen.

För att spela spel online kan oneworld slå monster av de resurser som är nödvändiga för produktion, konstruktion av byggnader och pumpförmåga (många resurser, så jag kommer inte att räkna).

Spelet har en butik där du kan köpa eller sälja en del saker.

När du får möjlighet att bygga sådana byggnader som lager, byggnad återvinning, Tavern, altare, Smed, kalligrafi, smycken och gruvor. Varje byggnad tjänar sitt syfte, så spelar spelet online OneWorld kommer inte bli uttråkad.

Detta spel har en mängd olika platser, uppdrag och fängelsehålor, och din första uppgift blir att resa till grottan bebos av en fruktansvärd och onda monster. Med tanke på den brist på erfarenhet, kommer du att få hjälp av en guide som hjälper dig i denna uppgift. Efter uppdraget, kommer du att få en belöning i form av erfarenhet, guld och vissa offentliga föremål.

I OneWorld kan spela på en sådan strid områden: & nbsp; & Nbsp;

PVE (spelare mot omvärlden) - kartor, dungeons, fall är det alla tillgängliga för din karaktär. Du kommer att stöta på en rad olika grupper av monster, söka efter skatten, samla kistor bra, göra en mängd olika byggnader och utrymme för erövring; & nbsp;

& nbsp;

PVP (spelare mot spelare) - kartan hela med olika risknivåer. Det PVP poängsystem, belägringar och klaner, erövring och plundring av städer av din motståndare, liksom förekomsten av stela dödlig.

I spelet finns ett Kraft. Med den här funktionen kan du bygga en bas, hyra smeder, alkemister och andra mästare i kalligrafi, kommer du att kunna förbättra sina verkstäder för bättre prestanda och mer & hellip;

I det här spelet, kan varje spelare har sin egen mark, som i framtiden kan förbättras och upprörd. & Nbsp;

One World har två valuta - mynt och kristaller. & Nbsp;

Mynten är: guld, silver och brons, kan de tjänar i spelet, och kristallerna kan köpas på banken, eftersom det är den mest värdefulla valutan i spelet.

I det här spelet finns det många fler intressanta saker: riterna, skatter, gåvor och så vidare. d. Vad skulle allt detta för att se och prova processen OneWorld gå kolla!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more