Dina bokmärken

Onema

Alternativa namn: Onema

Onema nätet & ndash; gratis multiplayer webbläsarbaserade strategispel rymd ämnen. Du kommer att hitta dig själv i en enorm fantasivärld, som kommer att skapa sin egen militära och ekonomiska system. Du kommer att ligga på hans planet och erövra nya galaxer, konkurrerar eller samarbetar med andra spelare. Det är möjligt att göra överenskommelser med grann kejsare, men kan du attackera dem som finns i närheten. Du kommer att kunna välja ett tillvägagångssätt och beroende på situationen, fatta vissa beslut. Efter att ha börjat spela Onema, måste ständigt vara på alerten, eftersom fienderna är inte sover när som helst och du kan bli attackerad. Akta dig för invasionen av er planet utrymme pirater, som är kända för frosseri och grymhet. Så svårt som inte är nödvändigt, inte förlorar tron ​​på dig själv. Med tiden kommer ett litet område i den övergivna platsen av galaxen förvandlas till en enorm imperium, och du som ägare, kan vara stolta över sina prestationer!

Game & nbsp; Mållös på grund av låga systemkrav tillgängliga för alla. Till spelet inte inhiberas, måste PC matcha gymnastiksko parametrar:

- operativsystemet Microsoft Windows XP / Vista / 7,

- CPU Pentium Intel, AMD (2. 2 GHz);

- RAM 512 MB,

- grafikkortet 128 Mb,

- ljudkort kompatibelt med DirectX 9.

För att få en tom planet, skapa en ny kejsare. Detta föregår Onema registrering. Du kommer att behöva fylla i följande formulärfält som krävs: universum, användarnamn, lösenord, e-post. Tänk på att gå in i systemet, så att du själv erkänner godkännande av vår användaravtalet. När du trycker på knappen omhuldade & laquo; Börja spela! & Raquo;, du befinner dig i avgrunden av rymden, och du måste lära dig och att erövra.

är det första gången han befann sig i de öppna utrymmen i sina egna ägodelar, du är inte förvirrad, eftersom det är bredvid en charmig assistent. En mystisk vandrare kommer att öppna hemligheter hur man blir rik, liksom en handfull av resurser (vilket det föreligger) för att slå in ett berg av värdefullt material. Kom ihåg, rätt start & ndash; tidens framgångsrecept! Efter utbildning uppdrag för nybörjare, börjar det roliga! Välj varusidan av tre förslag och gå för det!

Planeten du hitta bra bestånd en mängd resurser. Detta Deuterium och energi och mörk materia. De viktigaste resurser är samma metall och kristall. Dessa material är nödvändiga för att skapa alla typer av anläggningar, flotta, och även planet försvar. För sin produktion bör vara att bygga gruvan. Dessutom gruvan kommer att fördjupas. Således, för att öka antalet skördar. Tänk på att för driften av gruvor behöver energi. Din uppgift är & ndash; att se till att inte tömma sin försörjning. Förresten, det här solkraftverk byggs i första hand.

Även under spelet kommer du att bedriva forskning, skapa kraftfull teknik, och, om nödvändigt, för att handla råvaror. Ju brantare du har skapat tekniken, desto mer kommer att kunna kolonisera planeter, och därmed utöka sin egen besittning.

Förutom gruvorna med tiden kommer du att börja bygga föremålen Den militära, till exempel en fabrik robotar, varvs, fabriker nanites. Med tiden kommer det att finnas också sådana byggnader som termo kraftverket, Technopolis, olika skyddsrum och lagring Terrarformer, missil silos och även upp till de Lunar strukturer, nämligen månen Base, Touch falang och Teleport. Har allt detta vittnar det faktum att planeten utvecklas väl, och du står stadigt på fötterna i den här världen. Det sägs att efter examen från konstruktion, är du sannolikt inte att kunna koppla av. När allt kommer omkring, konstruktionen måste utvecklas, kan komma att öka sin nivå, och därmed effektivitet.

Tro inte att du kommer att spela Onema bara och göra det svärmade på hans planet. Inte alls! Gården ekonomin, men det bör vara och sträcka sin hand för att delta i de stora striderna. För att göra detta måste du ha en kraftfull flotta (grupp av fartyg, som anförtros ett uppdrag). Förresten, desto längre blir spelet, desto mer solid vara dina chanser. I allmänhet, kommer du att bygga en flotta varv på menyn, och varje nivå av datorteknik lagt till en annan ledig plats av flottan.

Naturligtvis är du undrar vilken typ av transporter gör spelet Onema. En speciell typ av teknik är missil (jaktplan inter raket), som inte tar hand om vår egen risk.

Browser Game Onema kommer att ge dig ett mycket roligt. Du kommer att uppleva spännande stunder under de varma strider, kommer att vara stolt över sättet att utvecklas och blomstra egen planet, glans åtanke när du skapar de coolaste tekniken och bara umgås & nbsp; intressanta människor. Lycka till i alla era ansträngningar!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more