Dina bokmärken

Fight Club OldBK

Alternativa namn: Gammal Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Old BK nätet & nbsp; - det är en av de äldsta multi-player spel i ryska delen av Internet, som ärver tradition otroligt populär vid tidpunkten för spelet Motverkar.

Online Game & nbsp; Old BK & nbsp; inte vidare till användarens dator specifika krav, kräver endast en webbläsare, är det bäst att Internet Explorer. Skaparna betonar att & nbsp; att spela spel online Old BK är möjlig även på en smartphone. & Nbsp;

Registrera dig i spelet & nbsp; Old BK börjar med valet av staden & ndash; Avalon City och huvudstad. Då Old BK onlineregistrering & nbsp; kommer att be dig att ange önskat tecken namn, adressen till din e-postlåda, lösenord, upprepa lösenord, ange ditt kön, födelsedatum, att acceptera villkoren i användaravtalet och ange koden från bilden. Registrera dig & nbsp; Old BK & nbsp; komplett och ditt äventyr börjar.

Old BK online spel & nbsp; inte kasta nybörjare att förstå den invecklade spelet. & Nbsp; Det finns en chatt & ndash; både allmänna och spel, liksom många mini-chatt. Dessutom kan du fortfarande gå till det forum där erfarna spelare kan bidra till att lösa alla svårigheter, men karaktärerna upp till nivå 4 på forumet att skriv förbjudna.

Spelvärlden är byggd på den eviga konfrontation mellan ljus och mörker, samt om förekomsten av & nbsp; en neutral part, som kämpar för att hålla balansen mellan de stridande parterna.

Din karaktär kommer att ha flera egenskaper:

- makten,

- smidighet,

-intuitsiya

- uthållighet,

- intelligens, & nbsp;

- visdom

- motstånd.

Du kommer inledningsvis att vara givna punkter som du kan distribuera mellan egenskaper på egen hand. Med ökande halter av & nbsp; Du kommer att få extra poäng, respektive, kommer egenskaper ökar. Om du gör, när du spelar i & nbsp; Old BK, förstår att du vill att omfördela prestanda, det är upp till 4 nivå, kan du göra det gratis på Witch Doctor, och efter tecknet nivå 4 kommer du att kunna göra det antingen en gång i veckan eller betala healers för framgång.

kommer att kunna utveckla din karaktär i spelet, två färdigheter: vapeninnehav och innehav av magi. Behärskning av vapnet är indelad i 4 grupper av färdigheter: innehav av knivar och knogjärn, innehav av svärd, innehav klubbar, påkar, yxor och yxor besittning.

Varje färdighet som du kan utveckla indikatorer för att & laquo; fem & raquo;.

I spelet kan du lära dig tre typer av magi: & nbsp; magin i mörker, grå magi och magi av ljus. Magi är användbar för dig att använda en period av skydd, slåss och neutrala besvärjelser.

Bara din karaktär kommer att ha en av de tendenser, som i spelet 5: Vägen neutralitets ljusets väg, det sanna ljuset, väg av banan av mörker och kaos. Från missbruk beror på möjligheten att gå med i en klan, samt deltagande i storskaliga strider.

& nbsp; När du är i Gamla BK spela, kommer din karaktär att kunna slåss i arenan av gudarna, eller vandra genom de genomtänkta platser & ndash; speciell lekplats som bär vissa spelfunktioner. Det är platser som: det centrala området, Park Street, Castle Square och andra.

Spelet har ett enormt utbud av uppdrag och ndash; Särskilda geniala uppgifter under vilken du få erfarenhet, höja sin nivå och få en belöning unika saker som kommer att hjälpa dig i framtida strider.

Spelet Old BK har en twist som skiljer den från de andra & ndash; en speciell i spelet radio, som använder verkliga DJs, och du har möjlighet att beställa en favoritlåt eller skicka någon hälsningar.

Online spel Fight Club, Old BK fortsätter den tradition av en av de första webbläsarspel bekämpar, som är känd för sina en ande, traditioner och ambitiösa partnerskapsmöten i den verkliga världen. Därför ansluter sig till raden av dem som älskar att spela spelet & nbsp; Old BK på nätet, hittar du dig vänner och bekanta inte bara på Internet, utan även i vardagen.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more