Dina bokmärken

Nova: Iron Galaxy

Alternativa namn:

Nova: Iron Galaxy är ett intressant rymdstrategispel. Grafiken är bra, det finns inte heller några kommentarer till röstskådespeleriet och valet av musik.

I det här spelet kommer du:

  • Hantera din egen rymdstation
  • Bygg och förbättra en flotta av fartyg
  • Handel med närliggande stationer
  • Designa nya fartyg

Innan du spelar Nova: Iron Galaxy, tänk på namnet på stationen du kommer att kontrollera under spelet.

Nästa kommer du att hitta en liten och inte särskilt påträngande handledning, under vilken du kommer att förklaras grunderna i spelet. Du måste agera och fatta beslut på egen hand, som avgör hur snabbt din utpost i rymden kommer att utvecklas.

Även om du är ansvarig för stationen är den en del av den republikanska föreningen, därför måste du följa order och instruktioner från ledningen för denna förening.

Framgången för många uppdrag kommer att bero på styrkan och kraften i din flotta. Försök att göra den så stor och stark som möjligt.

Anpassa befintliga skeppsdesigner efter eget tycke, eller skapa din egen rymdskeppsmodell från grunden.

Att ha en kraftfull flotta i spelet är väldigt viktigt. Utan en stark armé kommer du inte att kunna vinna många rymdstrider genom hela spelet.

Gå med i en av de befintliga galaktiska allianserna eller skapa din egen. Utan allierade du kan lita på kommer det att vara mycket svårt för dig att överleva och hantera den mycket instabila Rennie-sektorn. Chatta med spelare runt om i världen och kanske till och med hitta riktiga vänner bland dem.

Kampsystemet är inte komplicerat, striderna äger rum i realtid, du behöver bara specificera målen för din flotta, och sedan kommer kaptenerna på fartygen att göra allt som står i deras makt för att vinna striden.

Under spelet måste du engagera dig i diplomati. Inte alla segrar i spelet uppnås med militära medel, ibland kan ord nå mindre framgång.

Det finns dagliga uppgifter och belöningar för att slutföra dem, om du kommer ihåg att besöka spelet varje dag i slutet av veckan kommer du att få intressanta priser.

Värdefulla gåvor och intressanta uppgifter väntar dig under säsongens semester.

Det finns en butik där du kan köpa valuta och andra användbara resurser i spelet, samt utrustning genom att spendera riktiga pengar på det. Det är inte nödvändigt att göra detta, men om du gillade spelet kan du tacka dess skapare på detta sätt.

De stora vidderna av rymden väntar på att du ska skicka dina skepp för att utforska dem. Förutom enkel nyfikenhet kommer detta att ge material som behövs för utvecklingen av din station.

Under spelet måste du slutföra både berättelseuppdrag och ytterligare uppdrag som öppnas när du utforskar det yttre rymden som omger din station.

Spelet får regelbundet uppdateringar med korrigeringar för buggar eller buggar. Men förutom detta dyker det upp ständigt nytt innehåll och till och med stora tillägg släpps då och då.

Du kan ladda ner

Nova: Iron Galaxy gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Om du vill upptäcka rymdens mysterier och få en hel skvadron rymdskepp under ditt kommando, installera spelet nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more