Dina bokmärken

Nosgoth

Alternativa namn: Nosgoth

För dem som adore tomterna om vampyrer, har ett nätverkslagsspel Nosgoth skapats, där alla kan känna sig som Van Helsing eller en blodsugande vampyr. Två lag av fyra spelare kommer att kämpa till döden, som de säger, till den sista bloddroppen. Men vinnaren avslöjas på poäng först efter nästa kamp när spelare byter roller.

Nosgoth spel: en blodig showdown av två races

Personer och vampyrer - det finns ett otänkbart krig mellan dem länge, det skulle jag vilja säga under solen, men som du vet tycker vampyrer inte om att sola. Men vi, folk, de uppfattar som legitim mat, och vi vill inte kategorisera det. På grundval av detta uppstår skillnader, och man kan inte säga att krafterna uppvägs radikalt i någons fördel.

Representanter för varje ras har fördelar, men syndar också med brister.

  • Personer litar på kraften av vapen: bågar och crossbows, kasta skal, granater med olika effekter, fällor. Men den nära kampen är värre, så det är bättre att inte låta de skarpa tandarna komma nära dig.
  • Vampyrer, tvärtom, föredrar nära strid, eftersom deras vapen är fångar, klor och vingar. De har otrolig fysisk styrka, och de föredrar att inte engagera sig i mänskliga vapen.

Vi skapar teams

Beslutar att spela i Nosgoth, du måste förstå några regler för framgångsrik överlevnad:

  • Bet gå med i teams
  • Rediktigt använd fördelarna med hjältar
  • Ska inte skilja sig och gå inte ut mot fienden ensam

Tom som behöver ett lag är det klart att du är stark tillsammans. Men vad gäller taktik, för att översätta det med framgång, överväga karaktärerna hos karaktärerna. Vampyrer vet hur man klättrar väggarna perfekt, flyger, hoppar långt, har enorm kraft, men förmågan hos varje utvecklas i olika förhållanden. Det finns snabba och lätta vampyrer som kan studsa och slå offeret högt; andra stora och starka, sprida fiender åt sidan; ännu andra griper offeret från publiken och flyger upp med henne.

människor har sina egna marker. De är indelade i skyttar av olika slag: bågskyttar, crossbowmen, morter män. Följaktligen kommer någon att bli scout, någon kommer att stödja, ja, någon kommer att bli en sniper. När du spelar för människor, gör dig redo för fotografering, lång fotografering, mycket, mycket lång och intensiv skytte.

För att gå med och bidra till krigens utveckling måste du ladda ner Nosgoth, skapa en hjälte och hitta resten av laget i nätverket.

Vi ökar egenskaperna och visar klassen

All vet att varje hjälte gradvis förvärvar styrka och fingerfärdighet. Med andra ord, män och härdade i ständiga strider. Du kan inte gå fel om du antar en liknande situation i iPlayer Nosgoth. För att uppgradera din personlighet, delta i strider och få en artefakt som ökar din klass.

När du fullbordar uppdrag, tjänar du en valuta för vilken du kan köpa många användbara saker: färdigheter, utrustning, uniformer. Det finns riktiga pengar som påskyndar processen att samla erfarenhet, kompetens och inkomst. Du kan också köpa boosts och skinn, men sådana inköp är inte obligatoriska, och du kan klara dem.

Plus Nosgoth kan säkert kallas förekomsten av relativ jämlikhet av spelare. Det är att erfarna spelare inte kommer att kunna attackera och förstöra nybörjare.

Pohod-plotdynamik, vacker grafik, spännande slagsmål, en mängd olika finesser. Men viktigast av allt är det en fantastiskt genomförd idé om ett vampyrtema. Sedan vampyrerna har blivit ganska hackneyed, kan utvecklare roa sig för det ursprungliga tillvägagångssättet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more