Dina bokmärken

Norland

Alternativa namn:

Norland är en intressant medeltida kungarikessimulator med strategielement. Du kan spela på en PC, prestandakraven är låga. Grafik i en unik, handritad stil, ser vacker och ovanlig ut. Spelet låter bra, musiken bidrar till att skapa medeltidens atmosfär.

Spelet är unikt på sitt eget sätt, det innehåller vissa element av strategi, men det kan inte helt tillskrivas denna genre.

Efter att ha slutfört en kort handledning, finns det många intressanta saker som väntar på dig här.

Mer varierande uppgifter är sällsynta.

  • Se din adliga familjs liv och ta aktiv del i de mest intressanta händelserna
  • Eliminera fiender, planera och bygg ditt inflytande
  • Skapa en stark armé och utrusta den med de bästa vapnen
  • Led striderna
  • Engagera sig i diplomati, så oenighet bland andra familjer och hitta allierade
  • Hantera livet i staden och utöka den

Om du lyckas ägna tillräckligt mycket uppmärksamhet åt varje föremål, kommer du att skapa den starkaste klanen som kommer att påverka livet i hela landet.

Under spelets gång kommer uppgifterna att bli svårare och svårare, så slappna inte av.

Inledningsvis kommer det att finnas få möjligheter, men med rätt tillvägagångssätt kommer familjens inflytande hela tiden att öka.

Familjen är stor och du kan se hur dina släktingar kommer överens med varandra eller grälar länge. Om så önskas är det möjligt att blanda sig i deras angelägenheter med hjälp av list eller direkt. Tvinga alla familjemedlemmar att gynna den gemensamma saken.

Glöm inte att vara uppmärksam på andra invånare i staden. Fånga samhällets missnöje för att förhindra ett upplopp som kan skada dig och din familj. Du kan förhindra ett uppror med våld eller genom att förbättra levnadsvillkoren i bosättningen.

Det är bäst att undvika öppen konfrontation, eftersom en sådan incident inte kommer att gynna din familj.

Fördela resurser på ett sådant sätt att det finns tillräckligt för att upprätthålla trupperna och för att förbättra böndernas levnadsstandard.

Endast dina beslut avgör hur samhället i ditt rike kommer att bli.

Missa inte möjligheten att förbättra verkstäderna, så att du avsevärt kan utöka listan över producerade varor och utrusta armén.

Ekologin måste också tas om hand, miljöföroreningar kan orsaka sjukdomar och försämrad levnadsstandard.

Utrikespolitik spelar också roll. Det är möjligt att ingå allianser för att handla med grannar och göra vinst.

Du kan gå vägen för erövring. Erövra alla närliggande kungadömen och håll resten i vakt, men det är svårt att klara sig utan allierade. Du kan inte slåss mot alla samtidigt.

Vuxna människor kommer att gilla att spela Norland, för barn är det bättre att välja ett mer lämpligt spel.

Var beredd på att läsa, det kommer att bli ganska mycket dialog. Handlingen saknar inte komedi och ibland uppstår ganska roliga situationer.

Norland gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarens webbplats.

Börja spela just nu för att ta en paus från bekymmer och kasta dig in i medeltidens atmosfär!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more