Dina bokmärken

Nord: Heroes of the North

Alternativa namn: Nords: Heroes of-Tkhe North
Igra Nords: Heroes of the North - bli en hjälte i norr.
V genre MMO strategispel visas Nords: Heroes of nord (nordbor: Heroes i norr). Väl på den isiga land i detta land, kommer du att stöta på en fruktansvärd ont som fast dessa breddgrader. Bli en av:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust innan det fanns ett krig mellan dem, och detta kommer inte smidigt i den hårda värld, men dagens fiender mycket ondare och blodtörstiga, att ytterligare tillfredsställa sina småaktiga tvister. Det är dags att förena en allvarlig strid, samla en armé av de bästa krigare. Sedan kom sanningens ögonblick, när Nords: Heroes of the North att spela - en stor ära för varje spelare som vill bevisa sin lojalitet. Genom att kombinera människans uppfinningsrikedom, styrka orcher och älvor"magi, har hjältar möts i allianser, för att mer effektivt återspegla attackerna den onda andar. Du beredd för den viktiga roll - att ta ansvar, höja arméer till en ny nivå.
Trudny vägen för krigare.
Pervye åtgärder för att återställa riket måste göras omedelbart när Nords: Heroes of the North registreringen. Att välja en attraktiv ras, studera situationen inifrån. Det är tråkigt, men landet är i fullständig förfall, och vi måste kavla upp ärmarna, börjar arbeta. Du väntar på PVE och PVP strider där fiender blir virtuella monster och riktiga spelare, bestämde sig för att testa sin styrka och din slagfältet.
Ne vara rädd för slagsmål, eftersom de härdade tecken få erfarenhet och styrka, höja kompetensen och få användbara artefakter. Plocka upp på din fest de bästa fighters, inte kan vara rädd för frekventa misslyckanden och tillfälligt - endast härdat karaktär. Förutom talrika övningar på slagfältet kommer att bli en mer fredlig ockupation - utvecklingen av riket. Gruvdrift - en nödvändig förutsättning för att bygga hus och industribyggnader. Utveckla gruvor, utveckla en svamp trädgård, glöm inte om bryggeriet och fiskestuga. För arméer behöver speciella övningsfält och baracker, samt viktig utrustning:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy kan utföra viktiga uppgifter, och välja från menyn: Mål, äventyr och söka efter byar. Genom att välja att, godkänner du snabbt razzia i fiendens territorium och slutföra plundringen av sina resurser.
V äventyr du kommer att skickas till uppdraget, som ger exakta koordinater och arbetsförhållanden. Endast helt verkställer det, kan du räkna med det nya.
Esli beslutat att gå på jakt efter byar, att vara en farlig vandring som inte nödvändigtvis avsluta seger. Här är det nödvändigt att fånga bosättningarna, att etablera sin dominans över dem hela tiden agerat inkomster från sin produktion och utveckling i din kassa. spelare kan bara inkräkta på en sådan händelse, som lyckats stärka sina positioner och att bygga upp tillräckligt med ström. iPlayer Nords: Heroes of North shareware. Detta innebär att alla nyanserna i spelet tillgängliga för dig gratis, men det finns en VIP-funktioner som gör att för riktiga pengar för att köpa ett tillägg till ganska höja hjältar och arméer. Vid en viss summa tillgänglig att köpa användbara saker, saknas så i början. Dessutom armén köpte mer lönsamt - bär färre förluster i striderna, effektivt råna och attackera grannar. Dessa punkter är endast för otåliga spelare som vill få alla fördelar förr. Men utan pengar, kan du själv-feed för att få alla förbättringar - skulle bara vara lite tålamod. Utan snarare att få erfarenhet och gå vidare i spelet kommer att bidra till allianser med andra spelare.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more