Bokmärken

Ingen mans himmel

Alternativa namn: Ingen mans himmel

spela Ingenmans Sky maste utrymme.

I rymdtemat skapade många spelprodukter, men tanken fortsätter att väcka inte bara spelarna utan även utvecklarna själva. Unexplored utrymme ger fantasin, så att överraskningar är oundvikliga författare, och spelare kommer att vara glada att acceptera nya idéer. I juni 2016 planerad frisättning av ett nytt projekt som arbetar studio Hello Games. Game Ingenmans Sky kommer att bli en enorm sandlåda, där du kan resa oändlighet, studera den osynliga planet med unik flora och fauna.

Space Simulator erbjuder en användare och flerspelarlägen, och kommer att & nbsp; samtidigt för PC & nbsp; och PS4.

Ett intressant faktum är början på arbetet med Toy & ndash; Den har sitt ursprung i kretsen av de fyra personer bakom stängda dörrar. Under året hade ingen i företaget ingen aning om att i ett litet rum kokar kreativa processen, och redan har en unik motor och egen spelmiljö. Nu har gruppen vuxit till 13 personer.

2014, Projektet presenterades vid E3, och nominerades till tre utmärkelser och vann i en anda av"Best Original Game"och"Bästa spelet från oberoende utvecklare." Sanna fans av genren drömmen om Ingenmans Sky nedladdning på erkännande av sina kritiker endast bränslen det intresse i den nya produkten.

undersöka galaxen.

planeter i spelet så mycket, och genereras vid varje ny att resa du är osannolikt att släppas. Eftersom målet för författarna var att tillåta spelare att skriva sin egen historia, vissa scenarier som har att följa, det finns inte. Flytta mellan galaxer, hitta nya planeter, och utforska dem. Det kommer att vara möjligt att hitta en ny typ av djur eller växter? & ndash; skanna, och de förekommer i en gemensam databas. Du kan komma med sina namn och skriva ditt namn för att föreviga den stora spelbibliotek. Om du drömt om ära upptäckare, den är här.

Atlasen kommer att skrivas upptäckt och andra aktörer, och du ser finns det många upptäckter som gjorts av någon annan innan du. Landning på ny mark, är det möjligt att detektera de förstörda tempel förlorade civilisationen, det ovanliga, mystiska teknik och förstörda fartyg. Vissa artefakter kan vara till hjälp och ndash; förbättra kvaliteten på din kostym eller fartyg.

utforska planeten, måste vi komma ihåg att vara borta från ljus kommer att vara kallt i omedelbar närhet & ndash; öken och varm, och endast de som är belägna på ett optimalt avstånd kan vara lönsamt. Enligt utvecklarna, endast 10 % av alla himlakroppar potentiellt bebos av levande varelser och har vegetation.

Du behöver en pålitlig kostym för att skydda sig mot en fientlig miljö & ndash; strålning, syra, en giftig dimma. Utforska världen vid olika tider på dagen, som vissa fångar visas bara på eftermiddagen, och vara försiktig med mutanter och rovdjur.

Lite mer, och du kan ladda ner Ingenmans Sky. Efter den officiella lanseringen, kommer det att uppdateras kontinuerligt, och det kommer att finnas nya möjligheter, teknik och utrymme. Även om alla är bara ett skepp av Ingenmans Sky på en PC, men med förmåga att förbättra den, anpassning till olika funktioner: handel, strider, utforskning.

  • Processor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more