Dina bokmärken

Need for Speed ​​Underground 2

Alternativa namn: Need for Speed ​​Underground 2

NFS underground 2 spel är ett dataspel om racing, där du kan spela inte bara på din dator, utan också i nätverket. Detta spel tillhör arkadracingsimulator och är en fortsättning på Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - ett spel för riktiga älskare av racing. I spelets handling som trimchip till bilar som är inblandade i street racing.

Genom hela spelet kommer att visas framför dig om NFS underground 2 video. Dessa filmer avslöja handlingen i spelet, introducera dig till reglerna.

Ladda ner Need for Speed ​​Underground 2, kan du på en webbplats som ger denna funktion. Även spelet NFS underground 2 kan du ladda ner via torrent, populär fil loader.

I datorspelet NFS underground 2 ryska bilar är endast tillgängliga i den europeiska versionen av spelet, i den amerikanska versionen av den ryska bilen inte.

Du kommer att spela NFS underground 2 tävlingar i följande högtiderna:

1) Ring - detta är den enklaste typen av racing och det anses traditionellt. Din uppgift här är den första att slutföra det sista varvet racing.

2) Sprint - en typ av raser, där du behöver för att få den första posten från den första till den andra.

3) Dragracing - en tävling för en kort sträcka. Under det du behöver för att snabbt reagera på skiftande, inte stöta på andra bilar och objekt och viktigast av allt - det är att avsluta först.

4) Drifting - en typ av raser, där du behöver för att få fler poäng än din motståndare. Poäng kommer du att få under drivor, men det viktiga är att inte krascha in i staketet. I drifting deltog fyra ryttare.

5) Street X - är en krets lopp förbättrade komplexitet. Genom vilken väg du kör är inte känt. I denna typ av racing kan du inte använda en extra accelerator.

6) Professional League - är en mångsidig ring raser, de tilldelas särskilda sträckor.

7) snålskjuts Läge - I detta läge kan du gå till valfritt antal och eventuella spår. Det viktigaste i dessa regimer avstå från kollisioner. Du kan också dra i denna ras andra förare.

Spelet Need for Speed ​​Underground 2 du kör i dessa områden

1) Stad - detta är den vanliga fiktiva staden Bayview, som liknar moderna Los Angeles.

2) Flygplats - är ett enkelt område över vilket ständigt flyga flygplan.

3) Beacon Hill - är en avlägsen plats i spelet.

4) Höjd Jackson - detta är ett ovanligt område, men här är ständigt racing.

5) Corner Harbor - är ett område som är uppdelat i flera delar: västra och östra.

Under loppet du kommer att köra under olika väder: regn, snö, och bara soligt väder. Tävlingar kommer att hållas, både dag och natt. Du kommer att uppmanas att visas i olika tidningar för att vinna tävlingar.

Spelet Need for Speed ​​Underground 2, kommer du att spela på uppdrag av Rachel Teller, den 27-årig flicka.

Starta din spännande resa i en värld av otrolig drift Need for Speed ​​Underground 2. Anta att du har tur och du kommer att bli en äkta racer oövervinnerlig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more