Bokmärken

Need for Speed: Shift

Alternativa namn: Need for Speed: Shift

Om det faktum att det som experimentatorerna var grundarna till legendariska projekt NFS, hörde bara av dem som är långt virtuella rymden och inte är bekant med dataspel. Och alla som varit omedvetna om hur många hur många uppdateras, tillade, och gjort innovationer som överlevde detta projekt. Spelet Need for Speed: Shift - det är nästa tanke i detta ämne. Denna serie skiljer sig från de tidigare spelen i det loppet med rätta betraktas som en stimulerande, och inte den vanliga arcade. Den enda nackdelen, som, i allmänhet, utan svårighet, besluta efter besöket av relevanta ämnen i forumet - svårigheten att kontrollera bilen.

Tillsammans med detta spel NFS Shift är den maximala realistiska och rimliga. Varje bil är utrustad med kameror från hytten, ratt med pedaler, men på den mest obetydliga tyunninga ger dig sannolikheten att vinna tack vare de dyrbara sekunder i konkurrensen. Med varje nytt lopp kommer sannolikt att se en ny look på dig betrodda transportmedel. Som de flesta sådana möjligheter för sanna bilälskare. Med varje ny bit kan du ändra stilen på fordon på vägen. Egentligen dessa förändringar måste du titta på hela spelet.

Varje race ser riktigt samma typ, men ändå från detta faktum är inte förlorat intresset. Efter detta, eftersom du kommer att kunna ladda ner Need for Speed: Shift har möjlighet att lära sig om vad varje dator som innehåller drivrutinen i detta spel kommer att vara annorlunda upprörande beteende. För att vänja sig banan och känner att det helt kommer det att behöva resa på inte så få tävlingar.

Spelet fortsätter att använda på karriärstegen. För möjligheten att öppna en ny klass måste spelaren samla vederbörlig aktie Stjärnor erfarenhet. Tack vare din skicklighet, kan du hoppa till klasserna ovan. NFS Shift nedladdning möjligen också på grund av det faktum att det genomförs en möjlighet för loppet "inbjudna", som kommer att slåss med motståndare och hade distraheras från de vardagliga uppgifter om passager.

I det här spelet kommer du att kunna öppna alla sina möjligheter, som i de flesta av spelet styrs specifikt på de personliga egenskaper hos spelaren. Och i allt detta bistånd representerade avbryts (om slutsatser gaming kritiker är en av de bästa för alla projekt) och fantastisk grafik (som har blivit en tradition) musikaliskt stöd.

Och för smartphone android Need for Speed: Shift för PC och har möjlighet att använda multiplayer parter, umgås och tävla med andra spelare i spelet och med olika delar av världen. När du öppnar ställningar, som visar dina förmågor och allt som du har nått den nivå av rivaler för att uppskatta köregenskaper.

Särskilt känd bland deltagarna i spelet är en duell-läge, väljer som Need for Speed: Shift maskin för varje nytt lopp träffa nya.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more