Bokmärken

Aldrig Lands

Alternativa namn: Aldrig Lands

aldrig Lands nätet & ndash; fascinerande fantastiskt spel som kommer att imponera fans av intressanta äventyr. Aldrig Lands & nbsp; Online spel är en samling av de mest intressanta genre, såsom, till exempel, strategier, uppdrag och många andra. Spela spel online & nbsp; Aldrig Lands ska bli intressant att alla & ndash; både barn och vuxna. Med huvudet nedsänkt i den spännande processen av spelet, kan du själv påverka resultatet av händelser i hela världen. Det är en perfekt paus från monotonin i vardagen!

Online Game & nbsp; Aldrig Lands kräver inga stora systemkraven till datorn. Allt du behöver för att spela är operativsystemet Windows XP / Vista / Windows 7, & nbsp; den vanligaste ljudkort, tangentbord, mus, webbläsare och en Internet-anslutning. För att börja spela & nbsp; Aldrig Lands, måste du skapa din profil i spelet, det vill säga, är det nödvändigt att registreringen har utförts & nbsp; Aldrig Lands karaktär, vem skulle du vill spela. För att göra detta, i den speciella formen på hemsidan för att ange namnet på en karaktär för vilken du vill spela, komma med ett lösenord och skicka e-post till honom att skicka en begäran om att bekräfta registreringen. Egentligen aldrig Lands & nbsp; Registrering skiljer sig från förfarandet i dessa spel är enkelt och begripligt. & Nbsp; Gå med i spelet & nbsp; Aldrig Lands ändar här, då kan du gå direkt till spelet. & Nbsp; & nbsp;

Game aldrig Lands nätet skapades 2004, så det är en av de första ganska väl kända och populära multiplayer online role playing games. Men sedan dess har spelet förändrats en hel del sedan de framsteg som inte står stilla, & nbsp; utvecklare ständigt kompletteras med nya och intressanta detaljer och laquo; läckra & raquo;. Utvecklingen av spelet är ständigt i tekniska termer, och i termer av ständigt ökande antal spelare. Med detta spela & nbsp; Aldrig Lands & nbsp; Online kommer att bli mycket intressant och spännande. Spelet är gratis, så & nbsp; att fler och fler människor börjar att spela det! Om spelaren är redo att investera riktiga pengar i spelet & ndash; en sådan möjlighet infördes för honom. Naturligtvis, från början av spelet är ganska svårt att göra användarupplevelsen och slåss. Denna utveckling har varit snabbare och enklare, kan du bara sätta i spel någon påse med pengar.

Varje karaktär i spelet har olika egenskaper, såsom:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; hälsa
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; agility
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; effekt
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lycka
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; kunskap, och många andra.

är också & nbsp; Varje spelare har 33 olika färdigheter och 38 färdigheter. Utveckling av parametrar och egenskaper, som kan anses vara det viktigaste, kan du skapa en unik karaktär. Dessa egenskaper bör väljas under personliga spelstil. Således, i aldrig Lands & nbsp; & nbsp; spela varje besökare unika karaktär, han personligen hade skapat. Tjäna erfarenhetspoäng i spelet, kan det delta i olika strider. Samtidigt, så snart som ett tecken når en ny nivå, kommer det att öppna upp nya möjligheter, såsom förbättrade personliga egenskaper, nya vapen, nya kläder och saker. Spelet var inte utan & laquo; magic dope & raquo ;, & nbsp; tillgängliga för användaren alla typer av elixir, potions, rullar, vilket kraftigt förenklar processen av spelet. Alla av dem ökas eller andra egenskaper hos tecknet, men i motsats till de färdigheter som har tjänat erfarenhet gör det endast under en kort tidsperiod. Följaktligen måste de endast användas i situationer verkligen nödvändiga och klokt för att maximera tillfällig fördel.

Pengar i spelet kallas otrogna. Allt du vill köpa eller sälja kommer att bytas på dem. Det kan vara vad som helst, såsom kläder, vapen och andra produkter. Med hjälp av deras in-game för riktiga pengar, kan du köpa unika artefakter, som är mycket starkare än standard.
Du kan tjäna erfarenhet av att använda ett visst yrke. Att välja en sin sysselsättning och arbete, kan du inte bara tjäna erfarenhet men också felaktig.

Spelet har till exempel ett sådant yrke:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; trader
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Dr.
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Alchemist, och många andra.

Leken kan också kombineras till klaner och familjer. Det är möjligt att skapa en egen klan eller gå med i en befintlig.

Spelaren kommer att få välja hur man går samman
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Ljus
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Chaos
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Darkness
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; skymning & nbsp;

Naturligtvis har varje kraft unika förmågor och färdigheter som skiljer sig från resten. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more