Bokmärken

NeverFate

Alternativa namn: NeverFate

Populära gratis webbläsare fantasy spel NeverFate online-erbjudanden för att delta i flerspelarstrider, för att förbättra sina kämpar färdigheter, lära sig magiska trollformler, utföra spel uppgifter, gå med i olika grupper och även handel. För att göra detta, bara behöver du en dator som är ansluten till Internet och installeras på ett av dessa moderna webbläsare:

Google Chrome version 5. 0 (ovan)

FireFox 6. 0 (eller högre)

Opera 11. 10,

Internet Explorer 7.

Det första steget på vägen mot en underhållande tidsfördriv & ndash; Gå med i spelet NeverFate. Och den består av att ange följande:

1) en giltig e-post,

2) Bevis på dess giltighet genom mottagandet av brevet till den angivna adressen med koden. Koden måste kopieras och placeras i den andra sidan av avsnittet Register NeverFate,

3) namnen på karaktärerna samtidigt fungerar som en inloggning för att komma in i spelet,

4) Viss information om dig själv. Var noga med att inkludera den faktiska födelsedatum, annars om de befinns fusk, din karaktär kan straffas eller till och med blockeras. På begäran kan också göras till sitt nuvarande namn, bostadsort, fritidsintressen, arbete, och så vidare.

5) Kön tecknet måste vara densamma som din, annars alla kommer att möta samma lås. Här kommer det att bli nödvändigt att bestämma klassen din framtida hjälte (krigare eller magiker).

Då vi borde bekanta sig med användaravtalet (du hittar det på huvudsidan), med gott samvete för att bekräfta att de godkänner det och fullständig, så steg NeverFate onlineregistrering. Genom att klicka på lämplig, längst ned, en knapp, du flyttar till sidan & laquo; Parting & raquo; om hur du spelar spelet online NeverFate. Efter att ha läst, klicka på & laquo; Nästa & raquo; och få en annan farväl (men från lokala högre makter). Först då, genom att trycka på en knapp, kommer du äntligen börja spela NeverFate.

NeverFate online spel är hem för en mängd olika karaktärer, men de har alla följande grundläggande egenskaper:

& nbsp; = Styrka hjälte skadorna + kapacitet av hans ryggsäck,

& nbsp; = Agility möjlighet att undvika,

& nbsp; = Intuition kvalitet kritiska strejk,

& nbsp; Hälsa = antal livsenergi,

& nbsp; Mana = mängd magiska energi,

& nbsp; = kvalitet Intelligence tillämpade hjälte magiska skador,

& nbsp; = lycka lycka till i alla aspekter NeverFate nätet;

& nbsp; = Charisma inställning till andra varelser hjälte.

Allt en mängd olika knivar, som du måste spela spelet online NeverFate, kan grupperas enligt följande:

Mechi,

Nozhi,

Sekiry, yxor,

Dubiny, hammare,

Posohi.

För att bli en mästare av någon typ av vapen, måste du utveckla rätt kompetens.

När det gäller magiska onlinespel NeverFate kan skryta närvaron av 14 klasser, som var och en kan erbjuda användningen av unika objekt och trollformler:

1. Allmänt Magic.

2. Magiska ljus.

3. Mörk Magic.

4. Kaos.

5. Fire.

6. Jorden.

7. Vatten.

8. Luft.

9. Tree.

10. Metall.

11. Utrymme.

12. Tid.

13. Mental materia.

14. Fysisk materia.

Om du inte kan bestämma vilken typ av klass du helst vilja, kan ytaktiva förstå dem alla. Men om du väljer en sak, kommer det att vara ett ess i denna riktning.

inte tvivel: Spela NeverFate & ndash; sedan tillbringa sin lediga tid i en mycket underhållande sätt. Naturligtvis i denna korta översyn inte har omfattat en hel del intressanta detaljer, men läs dem kommer du att kunna & laquo; Encyclopedia & raquo;, som ligger på den officiella webbplatsen för spelet. Om du vill ha ett otroligt äventyr och oändliga vidder av kommunikation, ansluta sig till oss!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more