Dina bokmärken

Behöver en hjälte

Alternativa namn: Behöver en hjälte

Epic Game behöver en Hero

I det trettionde kungariket i de avlägsna länderna, var spelet Need a Hero född. Och inte bara ett spel, men en multiplayer-webbläsare i äventyrsgenren och "tre i rad".

I någonstans i ett fe där mjölflöden flyter med mjölk och sanddyner, bodde en kung. Han var en bra linjal, och folket älskade honom. Han hade en vacker prinsessdotter med en lång scythe, ruddy kindar, skarpa läppar, klara ögon, mjuka händer, bra karaktär.

Och nu kom oväntat till olycka. En hemsk granne bosatte sig nära en fruktansvärt ful, förrädisk eldande ande. Han härskade fälten och förstörde grödorna, förstörde hus, brände haylofs och stallar och gick en gång över alla gränserna och stal sin skönaste prinsessa framför den härliga kungen.

Efter att ha satt de sista håren från huvudet och skägget, tuggar kronan och slår ut disken, utfärdade han ett dekret. De som är överens om behöver en hjälte för att spela och gå på en farlig kampanj till ett drakens slott, döda ett hemskt monster och rädda sin enda dotter, kan räkna med kunglig nåd tills slutet av deras dagar, hälften av kungariket, en snabb häst och en prinsesshand.

Bra gjort, fick lats, svärd och spjut från garderoberna och kistorna, rensade dem av rost och hade fått en välsignelse från kungafaren, saddlade några fräscha hingstar som hade gamla naglar och åsnor att gå på en farlig väg. Många kommer att lägga sina huvuden i en ojämlik kamp, ​​men folket kommer att belöna dem med evigt minne och komponera legender om glorious exploits. Och vem kommer att övervinna faran, fällor och inte vara rädd för skogsboers charm, han kommer att få allt och berömmelse och en prinsessa.

I vägen, modiga riddare!

Hero ankomster, snälla kom närmare, behöver en hjälte väntar på att du registrerar dig. Ingenting komplicerat, som vanligt: ​​

 • Password
 • Imya
 • Address mail
 • Access är möjligt via en social sida

Detta äventyr kommer att komma ihåg för alltid, och lusten kommer att dyka upp, du kan alltid upprepa kampanjen till det mörka tornet, täckt av murgröna.

Gå in i den mystiska skogen med en trogen squire (eller hellre en spadebärare), förbered dig för att träffa sina första invånare som bevakar vägen till drakens fästning:

 • Scarecrow
 • vikter
 • Goblins
 • Minotaurs
 • Drakony

Eva utrustade med styrka och förmåga och attackera utan varning, men de är inte utan svagheter. Om du beräknar dem kan du effektivt hantera monsteret med hjälp av speciell taktik, och efter slaget för att få hjältens tre stjärnor är det maximala. Antalet stjärnor beräknas med hänsyn till dina manipulationer och exakta skott.

På varje nivå, använd tillgängliga samlingar, bonusar och marker för att träffas med en annan motståndare. Om du lyckas hantera ett stort antal olika pumpor, skallar, grodor och andra element, tjänar du tillräckligt med poäng för att slå monsteret. Hjälp i arbetet och stavarnas bok som kommer att förbättra vapens effekt.

More More Important

. För din assistent finns det också ett jobb med sin spade, han kommer att vara engagerad i utvinning av resurser, för vilken han också får en utmärkelse. Detta kommer att bli en extra uppgift i iPlayer Behöver en hjälte som kan utföras en gång i timmen.

Alla utmärkelser och priser placeras i bröstet, och du kan öppna den i slutet av varje nivå eller uppgift.

Periodiskt är det nödvändigt att byta ut utrustning för att öka ridderns kämpningsförmåga. I affären möts du av en girig handlare, så det är bättre att gå till honom med en imponerande mängd.

Andra tycker om:

 • Travel map
 • Hämta bonusar och utmärkelser
 • Erkänt musik och levande grafik
 • Spell från magiska böcker
 • Meetings med många creatures
 • Deltagande i turneringar
 • Framsteg på ligam
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more