Dina bokmärken

Marinfält

Alternativa namn: Marine Field

Navy Field online är ett massivt multiplayer online-spel. Spelar det du kommer att tas under andra världskriget, där du måste kämpa med fiendens flotta.

Du måste välja en flotta, vilket land som ska styra USA, Tyskland, Japan, Frankrike, Italien eller Sovjetunionen.

NavyField nedladdning kan du på den officiella hemsidan av spelet gratis.

NavyField registrering kommer inte ta dig länge, du behöver:

 1. gå till spelets officiella hemsida,
 2. skapa ditt konto,
 3. skriv in den fiktiva inloggningen,
 4. ange lösenordet du skapade,
 5. skriv in din e-postadress.

Nästa, du kan starta spelet, för detta, på hemsidan på sidan ange din inloggning (ID) och lösenord (lösenord).

I början av spelet får du möjlighet att välja ett av de föreslagna spellägena, valet av skeppet och själva slaget beror på det. Du kommer att kunna kämpa både på fregatten och på ubåten. Kamp kan förekomma vid olika tidpunkter på dagen. Och du har också möjlighet att välja infångningsläge för fiendens hamn, där du måste bestämma för att skydda din hamn eller attackera fiendernas hamn. Oavsett val av läge ges poäng för strid både till varje spelare individuellt och till varje lag som helhet. Vinnaren är laget som orsakade fiendens största skada eller helt besegrade sin flotta.

Navy Field du kan spela både dig själv och med vänner, du kan skapa egna guilder och attackera motståndare.

För att besegra fiender behöver du inte bara en bra flotta, men också att känna till sina huvudkomponenter av hjärtat.

 • motor;
 • FCS;
 • rustning;
 • vapen;
 • ammunition;
 • torpedrör;
 • flygplan till flottan.

Det finns många sorter av

motorer i flottan, men valet av motor beror på din spelstil, du har alltid möjlighet att byta motorn på ditt fartyg.

FCS är den andra, en viktig del av ditt fartyg. Tack vare FCS kan du använda vapen på ett fartyg, varje typ av FCS har sina egna egenskaper och egenskaper och är lämplig för olika klasser av fartyg. Pansar behövs för att förhindra strejker mot skeppet på ditt skepp, rustning kan ge säkerhet både för däck och för fartyget som helhet. Vapen är en viktig del av ett fartyg, utan vapen som du inte kan delta i strider, det finns tre typer vapen: normala (vapen), långa sträckor, vapen för stridsflygplan. Ammunition skäller främst på pistolerna, de är av fyra typer, beroende på vilken typ av fartyg som helst. Torpedrör Du kan utrusta ditt skepp med en havsgruva, olika torpedoinstallationer. Flygplan har fyra typer av flygplan i flottan, de är avsedda för olika ändamål, distraherar en motståndare eller bombarderar sin flotta, men du får inte glömma att bränsleleveransen inte är obegränsat.

Navy Field online är full av en mängd olika kartor som varierar beroende på vem du kämpar för.

Spelet Navy Field kommer att dölja dig i världen av riktiga strider under andra världskriget och du själv kan förändra historiens gång.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more