Dina bokmärken

Navi Age

Alternativa namn: Navi Age

Navi Age Game: Pirate Story

Att vara en pirat är inte lätt. Permanent rullande, starkt rom, saltad fisk, för evigt missnöjd kapten och förlovade vänner medbrottslingar. Och ändå, bjuda in dem att gå i land och bli lovgivande killar, de kommer snabbt att mata dig till hajarna.

Igra Navi Age, förmodligen det mest mångsidiga webbläsarspel där mekanikerna och inre världen nådde en verkligt imponerande storlek. Utvecklarna har haft största uppmärksamhet åt alla ögonblick, från ritning av detaljer för att utrusta fartyg och karaktärsegenskaper. I Navi Age att spela är väldigt intressant, spännande och fascinerande.

Liftankare!

Even en spelare som aldrig har uppmärksammat maritimt tema kommer snart att kunna arbeta med sådana begrepp som biograf och mizzenmast, raka och snedställda seglar, fore och lager. I tid kan du bygga ditt eget fartyg. I menyn ser du dess egenskaper:

 • Parusa
 • Matters
 • Skålar
 • Uvorot
 • Tochnost
 • Kritisk attack
 • Kritiskt försvar
 • Zaschita
 • Power av N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Power cheerful
 • Tip
 • Tryum

Tut hittar du hur mycket material som ska användas för byggandet av ett stridsfartyg och hur mycket det kommer att kosta.

Access till alla funktioner i spelet spelaren mottar, när den passerade Navi Age registrering. Miljontals människor utnyttjade detta privilegium, och nu plogar de öppna utrymmen, upptäcker länder, söker efter skatter, kampar och fyndar i allmänhet uppför sig aktivt.

Efter att ha kommit överbord på fartyget, ring ett oräkneligt lag. Eftersom webbläsarspel alltid behöver utvecklas, fortsätter Navi Age iPlayer denna tradition. Tillväxtindikatorer måste ges till fartyg och seglare, men kaptenen själv ska inte ligga bakom sig. Om några kvaliteter hjälper under en attack, har andra fördelar i försvar och melee-strid. Ibland, för att skärpa en av egenskaperna, räcker det med att uppdatera din utrustning.

Slag eller handel?

Utgången av slaget beror på hur omsorgsfullt och ansvarsfullt du har kommit för att välja ett lag och ett fartyg, utrustning och träning. Närmast Captain Hook trodde trots allt inte bara på styrkan av hans hårda blick och skärmens skärpa, utan hamnade på kanoner, krut, saber och pistoler.

När du går till husvagnar och arrangerar stridsskott med andra spelare, försök att inte hålla dig själv i tänderna, utan i hårets rötter. Kom ihåg att du är emot riktiga spelare som är intresserade av att vinna och vinna inte mindre än dig. Deras flotta kan ha fler fartyg som är helt skyddade och utrustade med militära vapen, och besättningen är bättre utbildad, har mer erfarenhet.

Om du förstår att du inte är mogen för aktiva åtgärder, kan det vara mer lönsamt för dig när du är engagerad i handel, spara pengar, styrka och färdigheter. Det finns ingen brist på handelshamnar på många kontinenter, och du kan enkelt ta kontakt med dem, transportera olika varor till salu och köpa nödvändiga resurser. Genom att erbjuda dina grannar värdefulla varor kan du tjäna en anständig summa pengar och starta på någonting som du bråttom behöver just nu. När du når den femtionde nivån kan du expandera flottan och tilldela handel automatiskt. Detta frigör oss från konstant kryssning mellan stränderna, frigör värdefull tid för mer vitala och givande aktiviteter.

Developers fyllde spelet till ögonbollarna med olika möjligheter att utveckla en historia på egen hand. Intressanta uppgifter av varierande komplexitet, färgglada slagsmål, fantastiska landskap, bra grafik och online-spelare kommunikation, bara toppen av isberget. Resten du måste utforska dig själv, ha kastat in i vågorna i en spännande tomt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more