Dina bokmärken

Mina Lands

Alternativa namn: My Land

Bland de många olika leksaks står Mina Lands.

Kommer att behöva kämpa för det magiska Black Pearl. Är en resurs, vars innehav ger privilegier ibland. Den finns i ett stort antal uppdrag, men du kan köpa för pengarna enheten. I så fall måste du också välja en ras, kommer att tillhöra din karaktär. Deras spel Mina Lands erbjuder fyra: ljusa och mörka älvor, demoner och riddare. Var och en av dem har ett online-spel Mina Lands innebär 8 typer av trupper. Den innehåller representanter från olika hantverk: trollkarlar, healers, pilar och andra legosoldater. Det finns också en speciell typ och - monster.

Ljus Elves - magi lever i skogar med enorma vattenfall. Riddare - bebor det heliga landet.

Dark Elves (Drow) - gömmer sig i skogarna i Damned.

Demons - föredrar en död mark.

De har förmågan att återuppliva efter striden. Knights utfärdade bonus för spannmål och guld. De kan också bära i ryggsäcken två gånger andra. Mörka tomtar får uppmuntran för trä och järn, och bonusar de har rätt till en enhet som magiker. Så de får ett plus som legosoldater.

Det kan inte bli genom plundring. De kan betala för premiumtjänster.

- Spannmål

- Sten

- Iron. Detta kallas ett stridsuppdrag i spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more