Dina bokmärken

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure

Alternativa namn:

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure är ett spel fyllt med äventyr där du kommer att delta i magiska ponnyers sällskap. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. Grafiken är vacker, ljus i en tecknad stil. Karaktärerna är röstade av riktiga skådespelare och musiken är rolig. Optimeringen är bra, du kan spela även på enheter med låg prestanda.

Under spelets gång transporteras du till ett sagoland som heter Equestria. Denna plats är förmodligen bekant för alla fans av spelserien My Little Pony.

Hjälp en liten ponny vid namn Sunny att återuppliva en bortglömd semester i staden Mairtime Bay. För att allt ska fungera kommer Sunny att behöva din hjälp, men först måste han genomgå träning. Gränssnittet är enkelt och tydligt, och tips utarbetade av utvecklarna hjälper dig att snabbt lära dig hur du styr spelet.

Därefter har du och Sunny en massa saker att göra:

  • Resa runt Maretime Bay på jakt efter magiska artefakter
  • Möt alla invånare på denna plats och slutför deras uppgifter
  • Gör extrema sporter, åk jetrullskridskor och flyg genom himlen med pegasi
  • Utveckla dina ponnyfärdigheter och bemästra nya typer av magi
  • Ändra utseendet på huvudpersonen och utöka hennes garderob

Här är några av uppgifterna som du måste slutföra i My Little Pony: A Maretime Bay Adventure på PC.

Spelet är roligt och positivt. Ponnyerna du träffar är väldigt trevliga och sällskapliga. Semestern som Sunny kommer att återuppliva kommer att glädja alla invånare i den lilla staden, men det kommer inte att vara lätt att organisera. Du måste visa alla dina förmågor, lära dig nya typer av magi och lära dig mycket om detta område. Bland annat måste du lösa gåtan och ta reda på vem av invånarna som är en illvillig som sätter fällor och skämmer bort saker för att störa den festliga högtiden.

Spela My Little Pony: A Maretime Bay Adventure kommer att tilltala alla fans av My Little Pony-speluniversumet, men nybörjare bör också prova det.

Utvecklarna gjorde allt som stod i deras makt för att du inte skulle bli uttråkad. Det händer alltid något intressant i My Little Pony: A Maretime Bay Adventure. Det finns inget behov av att engagera sig i en typ av aktivitet, det finns mycket underhållning och alla hjälper dig att snabbt uppnå huvudmålet i spelet.

Under passagen kommer du att ha möjlighet att utöka din garderob med outfits, samt smycken till huvudpersonen. Skapa din egen stil genom att kombinera olika klädesplagg. Sunnys vänner kommer definitivt att älska hennes uppdaterade utseende.

För att ha kul i My Little Pony: A Maretime Bay Adventure behöver du inte internet, bara installera spelet.

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure laddas ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet med rabatt genom att besöka Steam-portalen eller följa länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att ge dig ut på äventyr med Little Ponies!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more