Bokmärken

Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternativa namn: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: dödlig kamp.

I april, nämligen den 14: e 2015, en annan serie av det legendariska kampspelet i Studios NetherRealm Studio - Mortal Kombat X-spel. Det fanns en samtidig utträde på olika plattformar: Microsoft Windows, samt One Xbox och PlayStation 4. Många fans har redan lyckats ladda ner Mortal Kombat X för att kunna fortsätta med de gamla kända karaktärerna och nya för att skapa en annan historia.

Du kommer att träffas igen med Sub-Zero och Scorpio. Jorden har ännu inte återhämtat sig från den sista invasionen av Shao Kahn, eftersom den nya attacken av de nedre världens hemska varelser började under ledning av skuggans brödraskap. Cage ändrade sin skådespelare till ett speciellt trupplag och tillsammans med en blind samurai med Kenshis extrasensory talanger, liksom Sonya Blade som huvudroll, och operationsgruppen gick till portalen som tjänstgör som ingången till Raidens tempel för att hitta källan till jordens styrka - Den här.

Men sub-Zero, som igen blev en man, och Scorpio angriper laget. SWAT dör, helikoptern kraschar. Trots detta hade hjältarna turen att överleva och komma till portalen. En gång i templet konfronterar Raiden och Fujin nekromancer Kuang Chi, den äldsta deponerade gud Shinnok och demonernas armé med zombier som tidigare Jordens förnämnare har förvandlats till. Sammanfattningsvis lyckades Cage och Raiden fånga Shinnoks egen amulett, men de eliminerade bara en del av det nyaste hotet - Quan Chi var fri.

Kotal Kahn är den nya herren av den yttre världen, med vilken jorden har ingått ett avtal om neutralitet, och fortsätter att kämpa med den lägre världen och upprorna från Milina. Hur händelser utvecklas vidare kommer spelarna att lära sig om du laddar ner Mortal Kombat X.

Personals och realiteter i världen Mortal Kombat.

Menom de ledande tecknen - Skorpilna och Sub-Zero, skulle spelet ha blivit helt annorlunda. Men mötet med färska ansikten är också intressant, och författarna har introducerat nya intressanta och ovanliga tecken:

  • Di tjuv - insekt kvinna
  • Ovanligt par - Torr (jätte i en mask) och Ferrat (dvärg)
  • Cage Cassie - dotter till Blade Sonya och Cage Johnny
  • Kotal Kahn - har extern likhet med Aztecs krigsgud och beskrivs som den nyproklamerade kejsaren av yttre världen.

27 Februari, de som följde nyheterna, kunde se i videoklippet av nya hjältar tillsammans med länderna, till exempel Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black och andra. I mars verkade Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny och Jax i bilden av en zombie i skärmdumpar. Och i 2016 förväntas utseendet på nya ansikten: Bo Rai Cho, Läderansikte, Three-Borg och Xenomorph. De är redan tillkännagav i det andra Kombat-paketet.

Fightings i Mortal Kombat X på datorer utvecklas enligt kampspelsgenren, men utvecklarna har utspätt dem med nya tillägg. Tomten har blivit mer original, och fightersna kan interagera med situationen, förvandla de omgivande objekten till vapen. De är också utrustade med tre alternativ för att utföra en duell, utrustad med en kombination av unika tekniker. Skorpionen har till exempel stilen Ninjutsu, där den styrs med två svärd: Hellfire-brandtekniker och Helvete - vilket medför att invånarna i den andra världen hjälper honom i strid.

Monteringsegenskaper.

Mortal Kombat X kan köpas i olika versioner från standard till exklusiv. Var och en har sin egen uppsättning tecken och spelzoner, vilket medför ett annat pris. Spelet är översatt till huvudspråken, inklusive ryska, och att Mortal Kombat 10 lanserades och inte sakta ner, nödvändig CT:

  • OS: 64-bitars för Windows Vista / 8/8. 1
  • Fritt utrymme: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • Processor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz eller AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Videokort: 512 MB med DX11-stöd (NVIDIA GeForce GTX 460 eller AMD Radeon HD 5850)
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more