Dina bokmärken

Månstensön

Alternativa namn:

Moonstone Island är ett klassiskt RPG-spel med gårdselement. Du kan spela på PC. Pixelgrafiken är ljus och detaljerad i stil med spel på 90-talet, en ganska vanlig lösning idag, tack vare vilken du kan njuta av spelet även på enheter med låg prestanda. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet, musiken matchar spelets allmänna stil.

På Moonstone Island kommer du att transporteras till en fantastisk magisk värld som består av ett stort antal öar. Du kommer att resa genom en öppen, processuellt genererad värld.

Under dina resor kommer du att träffa många intressanta invånare på dessa platser. Det kommer att finnas en möjlighet att skaffa nya vänner, hjälpa dem och utföra uppgifter mot en belöning.

Innan du börjar spela Moonstone Island, gå igenom en kort träning och sedan är du redo för alla utmaningar som du kommer att stöta på under passagen.

Många intressanta uppgifter väntar dig:

  • Res genom ett magiskt land och kommunicera med dess invånare
  • Hitta artefakter, recept på trolldrycker och värdefulla ingredienser
  • Bemästra konsten att alkemi och annan hemlig kunskap
  • Chatta med karaktärer som bebor den här världens vidder
  • Utveckla huvudpersonens färdigheter och förbättra utrustningen
  • Inred ditt hem som du vill

Alla dessa är de viktigaste uppgifterna som du måste göra i Moonstone Island på PC.

De tillgängliga utrymmena för utforskning är enorma, så du behöver fordon för att resa genom dem.

Perfekt för detta:

  1. Ballong
  2. Magiska kvastar
  3. Glider

Det kommer definitivt inte att vara tråkigt när du reser på sådana exotiska typer av transporter.

Spelvärldens vidder är uppdelade i många biomer, som var och en har olika lokala invånare, växtarter och väder. Du måste anstränga dig för att anpassa dig till dessa förhållanden.

Dessutom har en förändring av tiden på dygnet implementerats, vilket ger spelet realism.

I spelet måste du ibland kämpa, var beredd på detta. Striderna äger rum turbaserade.

Du kommer att få många uppgifter från lokala invånare. Att slutföra dessa uppdrag kommer att belönas med lokala pengar och värdefulla föremål.

Förutom vänskap kan du starta romantiska relationer med invånarna i världen dit Moonstone Island tar dig. Starta en virtuell familj med barn och husdjur.

Passagen kommer att ta dig lång tid, eftersom spelet förutom huvudhistorien har många sidouppdrag. Men även om du redan har slutfört spelet har du möjlighet att börja om, och eftersom spelvärlden genereras på nytt kommer passagen att skilja sig från föregående gång.

Du kan spela Moonstone Island offline, bara installera spelet på din PC eller bärbara dator.

Moonstone Island-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats. Priset kommer inte nödvändigtvis att vara högt, kolla om spelet är till rea till en enorm rabatt denna dag.

Börja spela just nu om du älskar klassiska RPG och vill ha en rolig tid i en magisk värld.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more